Galaktiv Bio Szúnyogriasztó Spray

Hozzáadva 2021.05.18.by

kissbarbara1990

Bőr- és környezetbarát termék. A rovarriasztó szer megfelelő védelmet biztosít a kellemetlen szúró-, csípő-rovarok ellen, mint a szúnyog, muslica, bögöly, stb. A Galaktív Bio illóolaj tartalma (eukaliptusz, citrom, kókusz) sűrű "aurát" képez a bőrfelületen, amely félrevezeti a rovarok érzékszerveit.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.08. 01:09 - 2024.08.06. 19:00

Az egyetlen szúnyogriasztó volt a dm-ben, amit babák számára is ajánlottak, még mikor kicsi volt a kislányom. Elsőre elrettentett a fapados design, de ne ítélj elsőre! 😀 Azóta ezt használjuk, és nem is akarok mással kísérletezni, mert ez jó! Elvileg (a biztonsági adatlapja szerint is) élővilágra nem káros, nem tartalmaz toxikus összetevőt. Mégis hatásos, tényleg nem csípnek a szúnyogok, plusz ez az egyetlen szúnyogriasztó termék, ami nem képez rajtam ragacsos réteget, nem akarom azonnal lemosni (sátorozás során ez nem is kivitelezhető, mi pedig leginkább akkor használjuk). Fújkálni nagyon egyszerű és nem fullad meg tőle az ember azonnal mint egy-két hasonló riasztó esetén. Csak egy sima szórófejes flakon, semmi extra. Napnyugta után nekünk kitart a hatása lefekvésig, egyéb esetben még nem probáltam. Igencsak megszerettem, nyáron mindennapos társ, kerti sütögetés, erdei séta, kirándulás, kemping alkalmával már bizonyított eddig.

2019.06.27. 22:50

A szúnyogok ellen valóban hatásos. A szaga erős, majdnem kellemetlennek mondható, de hozzá lehet szokni. Az érzékeny bőrömet picit irtitálja, bőrrel való érintkezés után rövid ideig viszketést okoz nálam.

2019.06.18. 13:18

Tényleg működik, de írtó büdös, ezért a gyerekeken nem tudom használni.

2019.06.18. 12:12

Istentelen büdös először, de elillan és a szúnyogoktól elég jól megvéd :) (imádnak és allergiás vagyok rájuk)

2017.08.05. 20:00

Ez és a kullancsriasztó párja ugyanaz. Tapasztalataim szerint olyan 75%-ban véd a szúnyogoktól, kullancs pedig időtlen idők óta nem volt bennem, pedig járom a természetet rendesen. Leginkább akkor kapom elő, amikor nyári estéken már ágyban fekve hallom, hogy zümmögnek, és már túl álmos vagyok vadászni rájuk. Még az ágyneműre is fújok belőle. Többnyire működik. A bőrt nem irritálja, jobban szeretem használni, mint a fullasztó Vapét.