Ezt a terméket már nem gyártják!

Garnier 100% Color Hajfesték
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Hajfestékek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: ludmilla, Módosítva: 2012. április 17.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Hajfestékek | |
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Kedvencem volt, nagyon sok színt kipróbáltam belőle - főleg vöröseket, rezes színeket, aranyszőkét. Mind nagyon jó volt, jó áron. Kár, hogy már nem gyártják, most jól jönne megint. Eléggé gondban vagyok a vörös-réz felhozatallal mostanában, olyan gyengék, nem merek már semmit kipróbálni. :D

Sajnálom, hogy már nem gyártják, pedig ez volt a kedvenc hajfestékem. A feketét használtam, teljesen jól befedte a hajamat, nem fakult, és mosásnál sem engedte 1 hónap után is a színét, mint más festékek, ráadásul az illata is iszonyú jó volt! Még mindig keresem az utódját, remélem most már rátalálok, mert nem szeretnék sokáig kísérletezni.

Nekem szép csillogó volt, nem is fakult, a szín is olyan volt amilyet elvártam. Viszont az állagával voltak problémáim, eléggé folyt, nehéz volt felvinni.

Amikor még kékesfekete hajszínem volt, (nem szőke) ez vt a kedvencem :) szép színe volt, nekem nem fakult könnyen, és csillogó hajat varázsolt :)

Szerettem ezt a festéket, viszonylag olcsó és jó is volt, bár kétségtelenül elég agresszív, de tulajdonképpen ezt is sugallja. Tetszett, hogy olyan színeket lehetett belőle kapni, amiket más festékből egyáltalán nem. Sajnos már nagyon régen nem láttam sehol, szerintem már nem is lehet kapni. Ha hébe-hóba diszkontban láttam is, nem mertem megvenni, mert más márkából nincsenek ezek az árnyalatok és soha nem volt biztos, hogy mikor jutok hozzá legközelebb, így ma már más terméket használok. De nem fakult és szép élénk volt, elég volt a hajtöveket újrafesteni, így összességében szerintem kevésbbé kéros, mint a többi...

Feketére festettem vele régen a hajam, akkor nagyon szerettem, volt lilás is(padlizsán lilás talán), az is jó volt, intenzív színei voltak. A foltokkal mi is szenvedtünk ugyan, de az Ökonet krémszappan(bocsánat a reklámért, de erre esküdni merek) leszedte gyönyörűen, egy fodrász ismerősünk is azóta használja hajfesték lemosásához. :D A festékre visszatérve, sokáig tartott a teljes árnyalat, lassan kopott nekem heti 3-4x mostam hajat pedig :D

Mikor festettem a hajamat, ezt használtam, és nagyon imádtam! Szerintem a legjobb hajfesték! Nagyon jól fed, és tartós az eredménye!

Nem voltam tőle elájulva. Olyan színű lett a hajam, amilyet vártam (fekete, kékesfekete), de valahogy túl agresszívnak éreztem. A fejbőröm, a fülem, meg ahol összefogott, kitartóan foltos maradt hetekig, de a hajam mégis gyorsan fakult, és tökéletesen fénytelen lett.

Annyira jó hajfesték, ugyanolyan színem lett mint a dobozon! Én még találkozom vele a drogériákban, szóval nem tudom, hogy kifutó termék-e! Külföldön még árulják nagy lendülettel, új csomagolásban, remélem ide is megérkeznek hamarosan!

Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia