Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Foam

3.2
Hozzáadva 2021.06.16.by

Edina9

• Az egész arcot gyendéden és alaposan tisztítja.
  • Még a vízálló sminket is eltávolítja.
  • Érzékeny bőrre is használható.
  • Mélyrehatóan hidratál.

2023.08.14. 22:15

Nagyon kevés elég belőle, intenzíven tisztít. Viszont az államon érzem, hogy erősen szárít. Szerencsére krémmel kompenzálható. Mostanában azon gondolkodom, hogy másik lemosóval kéne kombinálnom, és csak a nagyon zsíros homlokomon használnám ezt. Elhasználom, de szerintem nem fogom újravenni.

2023.06.26. 18:24

Ennyire vacak készítményt hogyan tudtak fejleszteni? Senki sem próbálta ki a Garniernél? 30 éve, gyermekkoromban bármelyik szappan jobb volt. Kritikán aluli készítmény.

2023.06.01. 21:00

Szeretem a Garnier termékeket és ez az első arctisztító hab amit választottam pár hónapja. Nos...hát izé...szóval brutál volt az első használat. Csípte a bőröm, piros foltos lett, ki is szárította nagyon. De nem hittem el, hogy nem jó, úgyhogy nem adtam fel. Azóta keveset nyomok, gyorsan mosom, gyorsan lemosom. Így nem csíp, de szárít továbbra is. Azért...nem adom fel továbbra sem, mert jól tisztít. 😁

2023.03.31. 19:27

Ez a termék sajnos katasztrófa.Mert: ha felhabosítom, felkenem olyan ragadós, tapadós vastag réteg lesz arcomon, mintha valami nagyon régi mosdó szappant kentem volna fel, de jó vastagon.Nem mellesleg csíp, ha az orromhoz, vagy a számhoz ér, a szám bizsereg tőle.Ugyanakkor nagyon szárító, mintha mindent leszedne, szinte karcosan..Sajnos semmi pozitívat, nem tudok róla mondani.. A márka többi Hyaluronos, aloe-s terméke viszont bevált, azokat szeretem.1 csillag, mert nem tudok kevesebbet adni.

2023.03.23. 19:54

Nagyon rossz választás volt! Lemosás után azonnal szárít és olyan érzetem van mintha lekoptatta volna a bőröm felső rétegét.

2022.09.18. 17:22

Korábban minden nap használtam, de sajnos a kombinált, csak T-vonalban zsíros bőrömet egy idő után szárította.