Bőrproblémák: bőröregedés

4.5
Hozzáadva 2025.01.07.by

zonga

22 g

Ez a különleges ampulla lapos arcmaszk koncentrált hatóanyagokkal, mint a 0,12% PRO-RETINOL és acai eper kivonat, segít a bőr simításában és fiatalos megjelenésének megőrzésében.

0,12% PRO-RETINOL: Segít csökkenteni a finom vonalak és ráncok megjelenését, simább bőrfelszínt biztosítva

Acai eper kivonat: Antioxidánsokban gazdag, védi a bőrt a környezeti hatásoktól és megőrzi rugalmasságát

Intenzív hidratálás: Mélyreható hidratálást nyújt, így a bőr puhább és simább tapintású lesz

2025.03.30. 12:54

1 maszk legalább 2-3 alkalomra elég. Szép, feltöltött lett tőle a bőröm. Könnyű felrakni, lemosni. Szeretem.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.08. 22:23 - 2025.01.07. 08:08

Nem vagyok nagy szakértője az arcápolás témának, retinolt sem használok rendszeresen, de erre a maszkra kíváncsi voltam. Szerintem megéri a (fátyolmaszkokhoz képest kicsit borsos) árát, nagyon szép lett utána az arcom. A maszk vastag, sok anyag van rajta, nem marad ragacsos utána a bőr, szépen el lehet oszlatni a maradékot. Az ára miatt a heti 3x használat (ami a csomagolásra van írva) esélytelen, de 1-1 alkalomra jó lehet amikor kell egy gyprs "full reset".