Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Dm, online

Geek & Gorgeous 101 Ha 5 Light

4.5
Hozzáadva 2023.12.12.

A hialuron a bőrünkben természetesen is megtalálható hidratáló elem (NMF), ami saját súlyának akár 1000-szeresét képes vízből megkötni (vagyis egyetlen gramm 6 liter megkötésére képes!), ezért extrán hatásos hidratálásra és vízhiány ellen. Ebben a könnyed & gyorsan felszívódó formulában ötféle, különböző molekulasúlyú és -szerkezetű hialuronforma egyesíti az erejét: az arany standard Sodium Hyaloronate-ból kétfélét, keresztkötött crosspolymert (ami egy hosszabb láncolat, mint a sima hialuron, így elnyújtottabban képes hatni), a növényi hialuronként is ismert rezgőgomba kivonatot és egy ún. hidrolizált hialuront tartalmaz, ami a hidratáláson túl a bőr természetes védőrétegét és regenerációját is erősíti. Együtt fokozott erővel képesek hidratálni és puhává tenni a bőrödet, de anélkül, hogy elnehezítő vagy olajos érzetet keltenének. Extra segítséget nyújtanak vízhiány ellen vagy annak megelőzésére, bónuszban ráadásul a finomvonalakat is segítenek simítani, és pumpáltabb, frissebb összhatást keltenek.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.03.02. 12:27

Kombinált bőr
Tág pórusok

Kipattogott tőle eléggé az arcom, 2 csillag mert használat után nagyon szépen beszívódik, kellemes tapintású bőrt eredményez és nekem az is fontos volt hogy illatmentes.

2025.02.04. 20:58

Kombinált bőr
Tág pórusok

Szkeptikus vagyok mindenféle szérummal kapcsolatban, na DE az én kombinált bőrömmel csodát tesz, olyan az arcom mint egy kisbabának😍 Nagyon érzékeny a bőröm, semmi irritáció.

2024.11.15. 10:18

Normál bőr
Vízhiány

Nekem ez a szérum csalódás volt. Sok helyen láttam, hogy milyen szipi-szupi. Megvettem ,kipróbáltam. Nekem semmit az égvilágon nem csinált. Rosszat sem, de úgy igazán semmit nem vettem észre a használatával. Nem lett hidratáltabb az arcbőröm semmivel sajnos. Annyi pozitívum, hogy illat és színezékmentes és, hogy állatkísérlet mentes.

Utoljára szerkesztve: 2024.11.05. 02:16 - 2024.10.22. 22:03

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

Gyulladt pattanásokat okozott.

2024.09.23. 19:29

Zsíros bőr
Pattanások (acne)

Imadtam ezt a szerumot. En ejszaka hasznaltam, a bor benedvesitese utan, egy jo vizbazisu kremmel. A hasznalata utan a borom udenek es hidrataltnak erzodott, masnapra pedig nagyon puha lett. En jo szivvel ajanlom mindenkinek, aki egy lagy hidratalo szerumot keres:)

2024.07.24. 10:00

Ár-érték arányban verhetetlen, már jó pár üveggel elhasználtam, felváltva a light- rich verziókat. Nem tudok rá rosszat írni, nem irritál, nem csíp, nincs benne parfüm, ami számomra hatalmas piros pont.Teszi a dolgát, valószínűleg továbbra is újra fogom venni.