Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Dm, online

Geek & Gorgeous 101 Ha 5 Rich

4.6
Hozzáadva 2023.12.12.

"A hialuron a bőrünkben természetesen is megtalálható hidratáló elem (NMF), ami saját súlyának akár 1000-szeresét képes vízből megkötni (vagyis egyetlen gramm 6 liter megkötésére képes!), ezért extrán hatásos hidratálásra és vízhiány ellen. Ebben a gazdag & selymes formulában ötféle, különböző molekulasúlyú és -szerkezetű hialuronforma egyesíti az erejét: az arany standard Sodium Hyaloronate-ból kétfélét, keresztkötött crosspolymert (ami egy hosszabb láncolat, mint a sima hialuron, így elnyújtottabban képes hatni), a növényi hialuronként is ismert rezgőgomba kivonatot és egy ún. hidrolizált hialuront tartalmaz, ami a hidratáláson túl a bőr természetes védőrétegét és regenerációját is erősíti. Bónuszként ozmolitot is találsz a szérumban, ami a hidratáltság kényes egyensúlyát segít megtalálni és fenntartani. Együtt intenzív hidratáló tuningot adnak a bőrödnek, segítenek puhává és bársonyossá tenni, plusz feltölteni azt. Extra segítséget nyújtanak vízhiány ellen vagy annak megelőzésére, bónuszban ráadásul a finomvonalakat is segítenek simítani, és pumpáltabb, frissebb összhatást keltenek."

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.04.19. 14:26

3.üveget használtam el már belőle. Kombinált bőröm nagyon szereti. Reggeli és esti rutinomban is használom. Jól hidratál :)

2025.04.17. 13:53

Bár vízhiányos, és száraz is a bőröm, mégis hajlamos vagyok kis "gumókat" ereszteni 1-1 eltömített pórusban. Ez a termék is túl sok volt a bőrömnek, ellenben a light változata szuper.

2025.04.06. 08:57

Szuper szérum, szépen hidratál és hamar beszívódik. Illatával sincs semmi probléma. Nálam már egy ideje újravevős.

2025.03.26. 20:11

Már a második üveggel használtam el, egyik kedvenc hialuronos termékem. Tökéletesen hidratál, nem ragad tőle az arcom, nem pattogok ki tőle, gyorsan beszívódik.

2025.03.18. 16:24

Mielőtt ezt megvettem a the ordinary hyaluron szérumát használtam. Nagyon meglepődtem, hogy ez a szérum mennyivel jobb mint az. Igazán puhává teszi a bőrömet, az arcápolási rutinom alapja lett.

2025.03.13. 19:21

Nagyon szeretem, jól hidratál, gyorsan beszívódik, nagyon szereti a bőröm. Nem pattogok ki tőle.