Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
tzrn7u67
Gyengéd, bőrbarát lemosó balzsam, ami nap végén tökéletesen, nyom nélkül leoldja a tartós, vízálló sminket és fényvédőt is. Ideális estére dupla tisztítás első lépéseként, vagy akár önmagában használva. A szilárd balzsam selymes olajjá olvad a bőrön, és miközben mesésen siklik rajta, a legmakacsabb szennyeződéseket is feloldja. Víz hatására tejszerű emulzióvá változik, amit aztán könnyen leöblíthetsz az arcodról. Finom, puha bőrt hagy maga után, zsíros érzet nélkül.
2025.04.05. 17:26
a clinique take the day off és a beauty of joseon cleansing balm az összehasonlítási alapom, amiket jobban szeretek ez nagyon olvad, kánikulában valószínüleg nem is marad majd szilárd, illetve sokat kell lemosni, sokszor 2x is
2025.03.27. 21:28
Jó termék, viszont nem szerettem meg annyira használni. Az olajos lemosók jobban tetszenek. Tetszik ahogy elolvad az arcomon, szépen tisztít, viszont eleinte kis fehér pattanásokat okozott, pedig használok sima lemosót is. 2,5 hónap elteltével ezeket tudom elmondani róla.
2025.03.20. 09:59
Második olajos lemosó amit próbáltam. Annyira nem vagyok elájulva tőle és a várt eredményeket sem hozza nálam a dupla tisztítás. Az állaga kellemes, a szempillaspirállal azért ez is küzd, de cserébe nem irritálja a szemem és tényleg könnyű lemosni, vízzel leöblítve sincs az az érzésem, hogy ott csücsül még az arocmon, de persze második lemosót is használok utána :) Tetszik a csomagolása, viszont lehet hibásat fogtam ki,mert a teteje nem záródik jól.
2025.03.16. 11:52
Az egyik legjobb lemosó amit eddig használtam. Nekem nagy kedvenc lett. És büszke vagyok rá, hogy magyar a márka. A tégely designja is nagyon cuki :) Bár számomra nem a csomagolás fontos hanem ami benne van és szerencsére a tégelyben lévő termék magában is megérdemli az 5 csillagot. Újravevős <3
2025.02.22. 21:10
Bármennyit is próbálkoztam vele, nem tudtam megszeretni! Jó az állaga és nekem bejön, hogy neutrális az illata mindemellett nem is szárít, DE a sminket egyáltalán nem szedi le. Amit azért nem értek, mert egyáltalán nem használok vízálló sminket… Sőt, mondhatni elég soft dolgokat kenek fel nagyon vékonyan. Rendkívül utálom a szemeim alatti bőrt dörzsölni, de még akkor is maradt rajtam szempillaspirál miután a Jelly Jokert használtam… Nekem sajnos nem váltak be.
Utoljára szerkesztve: 2025.01.24. 10:24 - 2025.01.24. 07:32
Sokadikat használom, és újra is veszem, ha megint elfogy. Mielőtt kijött, használtam más hasonló balzsam jellegű olajos lemosót, de ez lett a kedvencem. Mivel alig sminkelek, csak a vízálló szempillaspirál lemosásához használom. Picit kell maszírozgatni, de minden mással ugyanilyen nehéz leszedni, pont azért használom. Szerintem nagyon jó áron van, és könnyen elérhető. Én a Skinsmarttól rendelem, mert ott egy picit olcsóbb, és 15e felett ingyen van a szállítás.