Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
nikilane
Fej jegyek: Citrom, Menta, Mojito, Barna cukor
Szív jegyek: Jázmin, Pünkösdi rózsa, Víz jegyek, Pink Bors
Alap: Cédrusfa, Labdanum
2015.04.08. 09:40
Hihetetlen egy illat,annyian dicsérték,hogy nem bírtam aztán betelni vele!S végre vettem egy újabb üveggel,s már alig várom,hogy használjam!Azt kell mondanom,hogy ez az anyaillat intenzivebb,frisebb,mentásabb változata ami elrepít minket egy kis szigetre ahol örökös napsütés van,lágy meleg szellő,s isszuk a hüssítő mojitonkat!A csillámok pedig szuperek benne,annyira isteni megoldás,hogy már néha sajnálom fújni is!Nyáron a leges legjobb választás aki egy hüssítő,friss illatra vágyik!Imádom,örök szerelem!❤❤❤❤❤
Utoljára szerkesztve: 2015.01.26. 12:21 - 2014.07.19. 06:39
Betegesen imádom a kis csillámok fényjátékát az üvegcsében! Gyanítom inkább ez varázsolt el, mint maga az illat! Kellemes, frissítő, üde, de rengeteget kell fújni magamra ahhoz, hogy érezzem, ami számomra teljesen szokatlan, mert három fújásnál többet eddig semmilyen parfümből nem kellett alkalmaznom! A bőröm ráadásul rendkívül gyorsan beissza, nagyon hamar elillan, a tartóssága rajtam szinte nulla!A kis mikrocsillámok érdekes módon a bőrön nem csillámos fényt kölcsönöznek a bőrnek, hanem gyöngyházasat.Sajnos inkább amolyan játszóparfüm, a jövőben én a teljes Acqua Di Gioia szériát hanyagolni fogom! (Talán még az Essenzára lennék kíváncsi...)
2013.03.12. 20:15
Sikerült lecsapnom egy darabra a boltban... rá pár napra olcsóbban kapható lett az internetes parfümériákban. Na mindegy. :) Nagyon örültem, amikor végre megszerezhettem.Az illata szinte teljesen ugyanolyan, mint a sima Acqua di Gioia-nak. A Satinee verzióba gyönyörű csillámos kavalkádot csempésztek, annyira gyönyörű, hogy néha kezembe veszem az üveget és nézegetem. :)Alig várom a nyarat, hogy végre érvényesülhessen.