Armani Code Couture Edition
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Parfümök | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | parfümériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: nikilane, Módosítva: 2013. január 25.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | parfümériák, online | |
Kategória: | Parfümök | |
Fej jegyek: Vérnarancs, Bergamott, Körte, Petitgrain, Gyömbér
Szív jegyek: Narancsvirág, Mirabilis, Osmanthus
Alap: Tonkabab, Vanília, Méz, Cedar fa, Bőr
A kedvenc illatom :) Nem találtam másik olyan parfümöt, ami ennyire illene hozzám! Nem egy finom átlagos női illat, nem tudnám elképzelni visszafogott nőkön! Elég erőteljes, tudni kell viselni! Az én határozott személyiségemhez, dögös stílusomhoz nagyon passzol! Melegítős napokon nem ezt fújom magamra! Nem nyomasztó, nem fullasztó! Kissé citrusos, kissé kesernyés, leszáradás után édesen kesernyés! Nekem nyári illatnak tökéletes, télen inkább valami ettől erőteljesebbre vágyok! Sajnos Magyarországon nem lehet kapni jelenleg tudtommal, remélem, hogy nyárra be tudom szerezni valahonnan :)

Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok