Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
rose
100%-os tisztaságú citrom illóolaj.
2023.04.22. 10:43
Ettől a márkától rengeteg illóolajat vásároltam a rozmaring a kedvencem. Jó minőségű illóolajok használom mosáshoz takarításhoz és párologtatni is. Szerintem nagyon jó az ára es a minősége.
Utoljára szerkesztve: 2019.12.14. 14:12 - 2019.12.14. 14:10
Nekem szuperül működik. Frissíti a levegőt, energizál. Nyáron szúnyogok ellen is használtam: magában és szúnyogriasztóhoz adva is. Így is elég jól bevált :)Bőrön sem okozott nálam irritációt, vizes hígítás nélkül sem.
2015.12.08. 13:33
Háztartási célokra használom (mosás, takarítás), krémekbe, olajokba nem tenném. Nem csodaszer, de az árát nagyon megéri. ☺
2014.04.15. 19:35
Én párologtatásra használtam el egy üveget. Nagyon kellemes illata van, és nagyon olcsó. Egy 100Ft-os boltban vettem.
2013.08.19. 08:14
Igazi jó minőségű, teszteltem. Egy papírra kell cseppenteni, ha elillan és nem hagy olajos foltot akkor jó minőségű tiszta illóolaj (max sárgulhat mert a citrusoknak sárga az olaja). Felmosáshoz, öblítéshez használom egyenlőre. Majd fürdőbombát és szappant készítek vele. Akkor majd még írok. Ára tökéletes 250 Ft.