Glitter Gal Holografikus Körömlakk
Ár: | 3200 Ft | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: wishes, Módosítva: 2015. október 1.
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Könnyen és egyenletesen felvihető, kiváló minőségű alapanyagokból készült termék. A rendkívül látványos holografikus hatásról a világ minden tájáról származó összetevőkből készült apró holografikus szemcsék gondoskodnak.
Már annyira régóta vágyom rá. Végre megrendeltem a Fukszia színűt. Mondhatnom: gyönyörű, nem okozott csalódást. 2 rétegben kentem fel, elsőre szolid kis rózsaszínnek tűnik, de ha éri egy kis fény, megcsodálhatjuk a csodás holo hatást. Villanyfénynél is ütős, napfényben egyenesen gyönyörű lehet.
Az ecsete nem túl vastag, de pont jó. A lakk remekül terül, könnyű felvinni, nem gyűrődik, nem csíkoz, és ami nekem feltűnt, nincs annyira büdös, körömlakk szaga. Viszonylag hamar szárad. Na nem egy 1 sec lakk, de hamar:) Egyetlen hátránya, az ára,ez a példány majnem 3880ft volt postával együtt. De olyan SZÉÉÉP
4 napig fedőlakk nélkül bírja, csak 1 körmömön kopott meg a vége. Most egy pink lakkra kentem, valami eszméletlen szép:) Sötétlila lakkon pedig egyenesen gyönyörű.

Lizard Belly van meg, csodálatos! Én egy külföldi web áruházból vettem, fele áron van.

Bár nem igazán az én világom...de ennek nem lehetett ellenállni...kénytelen voltam venni egy párat :)

Én is a webáruházból rendeltem, és nagyon tetszik. A Feather, fehér gyöngyházas van nekem és szép, elegáns. Tettem rá kis fekete kövecskéket a kisujjamra. Tartós, megéri az árát.

Az ezüst van meg, kicsit sűrűbb állagra számítottam. Rózsaszín lakk föle használom, mindenki megcsodálja, egyedi, még senkin nem láttam ilyen lakkot :D

Imádom!
Minimális beltéri fénynél, villanyfénynél is látható a holo hatás.
Nagyon jól kihasználható fedőlakként is, megunhatatlan darab.
Viszonyítási alapom egy Nubar holo lakk, a Glitter Gal sokkal-sokkal szebb.
21 új színnel bővült az itthon kapható Glitter Gal lakkok kínálata :)

Imádom!
Minimális beltéri fénynél, villanyfénynél is látható a holo hatás.
Nagyon jól kihasználható fedőlakként is, megunhatatlan darab.
Viszonyítási alapom egy Nubar holo lakk, a Glitter Gal sokkal-sokkal szebb.
21 új színnel bővült az itthon kapható Glitter Gal lakkok kínálata :)

A 10 to midnight van meg, az ezüst pedig úton. Gyönyörű lakkok, de tényleg nem a legolcsóbb árkategória, viszont más márkák igazi 3D holo lakkjai se olcsóbbak.

Az ezüst van meg és a fukszia, minden héten egyszer fel kell kennem valamelyiket.
Tartós, jó az ecset, és a holo hatás csillagos ötös!

Tartós, jó az ecset, és a holo hatás csillagos ötös!

2 rétegben tökéletesen fed, tartós, nem pattogzik, de 2-3 nap után elkezd diszkréten megkopni a köröm végein, viszont ez szerencsére nem túl látványos. Fedőlakkal akár 5-6 napig is kihúzza.
Nekem árnyékban is nagyon tetszik a színe, egész visszafogott, napon meg pazar!

Nekem árnyékban is nagyon tetszik a színe, egész visszafogott, napon meg pazar!