Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
idusmidus
Indiai Natúr Parfüm: unisex illat
A mennyei kék lótusz egy leheletnyi mandarin- és szantál eszenciával. Az egyik legritkább és legkülönlegesebb növény, melyet az ókori Egyiptomban és Indiában is szent növényként tiszteltek. Egyiptomi lótusznak is nevezik. Érdemeiben változatos. A képzeletet és a tudati síkot kitágító hatása miatt spirituálisan nagyon jelentõs. Enyhe nyugtató és a relaxációt segíti. Friss és balzsamosan simogató illata ugyanakkor eurforizál és afrodiziákumként is ismeretes.
2022.12.14. 07:21
Nem a kedvencem, de meglepően sokáig tart és számomra egy kellemes füstölő illat. Van, hogy kifejezetten vágyom szaglászni, de van hogy nincs kedvem hozzá, mert kicsit töménynek érzem.
Utoljára szerkesztve: 2021.12.21. 08:01 - 2021.12.14. 08:38
Bedőltem a csuda csomagolásnak, viszont nagyon nem az én világom ez az illat. Olvastam másnál, hogy fejfájdító. És tényleg. Csak a golyót mozdítottam meg, hogy érezzem az illatát, de én nem érzem azt a felszabadító, afrodiziákumszerű hatást, amit a gyártó is ír. Se a lótuszt, vagy más ismereteim vannak a lótuszról.
2020.09.24. 09:02
Csodálatos, varázslatos, megnyugtató illat. Eleinte egy erőteljesebb, frissebb tisztaság-illat dominál, ami ha mesterséges lenne, nálam simán a fejfájós kategória lenne, de így inkább frissítő, megnyugtató, felpörgető illat. Ami aztán szépen átmegy édeskés füstölőillatba 1-2 óra alatt, majd eggyé válik a bőr illatával. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a márkát és a többi illatot is. Össze sem lehet hasonlítani a mesterséges anyagokból készült parfüm-vegyszerekkel. Persze nem is kell tőle ugyanazt a hatást várni. Csuklóra, nyakra kenve használom.
2019.11.25. 14:46
Nem egy testet-lelket megrázó, egzotikus mélységet sugalló illat, hanem szerény, visszafogott, keleties kompozíció dícséretesen zöld összetevőkkel, amely éppen elég ahhoz, hogy belengje az ember lelkét némi derűvel, egy kis melegséggel és finomsággal. Elég hamar elillan, így napközben egynéhányszor újra kenem. Olajos mivoltából eredően igényel némi odafigyelést a használata. Inkább a nyári hónapokban veszem elő, amikor több a szabad, ruhával nem érintkező testfelület. A fülem mögé nem szívesen kenem, mert zsírozza a hajam, inkább a csukló, a könyökhajlat, a nyak alsó része és a dekoltázs kap belőle. Alkalmilag jó elővenni, amikor éppen hangulatilag keleties párákat igénylek, de az olajossága miatt jobban kell figyelni, nehogy összekenjen valamit. Bármennyire kézreálló és táskabarát darab, általában a ruházkodás dönti el, hogy előveszem -e, vagy nem.
2018.12.28. 02:29
Uh, hát ez... nulla. Nem is annyira jó illat és pillanatok alatt elszáll a semmibe.
2018.11.08. 11:13
Nagyon szeretem a Goloka termékeit,de ez az illet nagy csalódás számomra.Alig érzem benne a kék lótuszt,pedig elsősorban arra voltam kiváncsi.Döntően a pacsuli és a szantál az ami dőőől ebből a parfümből és az idő nagy részében olyan mint egy gagyi húsvéti locsolókölni :(