Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Lelőhely: Bioboltok, online

Goloka Narancsvirág Illóolaj

Hozzáadva 2012.04.20.by

idusmidus

A narancsvirág olaja nyugtató hatású, csökkenti az érzelmi felindulást. Még a sokkos állapotba került beteg megnyugtatására is alkalmas. Eloszlatja a haragos indulatokat, enyhíti a bánatot. A narancsvirágolaj enyhíti az izmok feszültségét és görcsösségét, valamint a menstruációs görcsöket is. Élénkíti a vérkeringést és serkenti az új sejtek képzõdését. Ennélfogva megelõzhetõ vele a bõr kinyúlása miatti csúnya hegesedés. Minden bõrtípusra alkalmas. Száraz bõr esetén visszaadja a bõr egészséges nedvességét. Megnyugtatja az érzékeny és izgatott bõrt. Sõt jól kezelhetõ vele az ekcéma is. Zsíros, pattanásos bõr esetén is számíthatunk rá, mivel szabályozza a bõr zsírháztartását, és megakadályozza a pórusok kitágulását. Az érzékeny bõrt nem irritálja, nincs fototoxikus mellékhatása!

Kiszerelés: 10ml

2017.01.01. 17:53

Most fogyott el egy üvegcse, amit még pár éve vettem. Használtam párologtatóba, illetve házi öblítőszerbe is, remek termék! Nagyon szeretem az illatát, egy kis nyári napsütés a hideg téli napokon, nem tolakodóan, de mégis eltéveszthetetlenül.

2013.12.31. 00:11

Nagyon szerettem az illatát, a kézfejemre is cseppentettem belőle néhányszor, nem lett tőle bajom. de alapvetően párologtatásra használtam.

2013.05.25. 18:32

Évekkel ezelőtt több évet töltöttem Floridában és télen, amikor elég hűvös volt ahhoz, hogy le lehetett húzni az autók ablakát, hullámokban dőlt be a narancsfák virágának az illata. Ez az illóolaj tökéletesen felidézi ezt az emléket, nagyon szeretem.