Lelőhely: Bioboltok, online

3.4
Hozzáadva 2013.07.23.by

idusmidus

Indiai Natúr Parfüm: női illat - mesés indiai rózsa illata

Rose: a csodálatos illatú Rosa damascena és a kelet-indiai szantálfa simogatóan édes illata frissítõ narancsvirág eszenciával. A rózsa egyidõs az emberi kultúrával. A festészet, a költészet tárgya, a gyógyítás eszköze és a szerelem jelképe. Nyugtató illata egyet jelent a bizalommal. Eloszlatja a csalódottság, a sértõdés és a féltékenység depresszív érzését. Szeretetteljes hangulatot teremt.

Kiszerelés: 10ml

2022.10.22. 10:39

Nagyon szeretem a rózsa telt, misztikus illatát, ezért komoly várakozásokkal megrendeltem ezt a parfümöt, de sajnos csalódnom kellett. A szantál és főleg a citrusos akkordok szinte teljesen elnyomják a rózsát, amely inkább csak hátul kullog, alig érezhetően. Amikor az első Goloka parfümömet (talán a Blue Lotus volt az) kipróbáltam, akkor az nagyon finomnak és eredetinek tűnt, de ahogy sorban beszereztem még vagy három másik illatot is, azt vettem észre, hogy ezek teljesen egy kaptafára készülnek: valamennyiben a citrus-szantál dominanciát érzem, amely nem hagyja kiteljesedni a parfüm elnevezésében megjelölt illatot, ez pedig kissé fantáziátlanná teszi számomra a sorozatot. Ezzel azt hiszem, el is ment a kedvem attól, hogy további Goloka parfümöket is kipróbáljak, pedig nagyon tetszik a kivitelezés és a termékek natúr, természetes jellege. Maradok a füstölőiknél, amelyek viszont isteniek.

2021.01.01. 18:14

Mivel imádom a rózsát, egyszer szert tettem egy ilyen parfümre is. Az illathatás sokkoló, és nem jó értelemben: felismerhető a rózsa, de valami gyötrelmes szagkörnyezetbe ágyazva. Valósággal elviselhetetlen volt a számomra.

Utoljára szerkesztve: 2018.01.26. 13:17 - 2018.01.18. 10:56

Erős, nehéz illat, nagyon keleties, kicsit fűszeres, tömény rózsa, én nagyon keveset használok belőle mert picit bántja az orromat ha túl sok. Elég tartós.

2015.10.29. 07:58

Nagyon szeretem a rózsa illatát. Viszont sosem találtam még olyan parfümöt, ami a keleties 'feeling'-et adná vissza. Viszont a gyógynövényes boltban a natúr kozmetikumoknál megláttam, megszagoltam, beleszerettem és megvettem. Nagyon kellemes, mégis erős, intenzív, keleties rózsa illat, nem az a tipikus hamvas, púderes. Én a fülem mögé és a csuklómra kenek belőle. A pasim nagyon oda van érte. A szavaival élve: "Nyugtató és egyben izgató." Nem bír betelni sem az illattal, sem velem. Hát már ezért megéri! :D <3

2015.02.05. 13:03

Érdekes, kicsit csavaros rózsaolaj. Nem kifejezetten a sötét, mély, meditativ rózsa, és határozottan nem a pimasz, üde, érzéki rózsa. Tipikusan az a rózsaolaj, ami miatt sokan pfujjognak a rózsára, de érezhetően van benne még más összetevő is.

Utoljára szerkesztve: 2013.07.20. 06:54 - 2013.07.20. 06:51

A Krisna-völgyben sikerült beszereznem egy példányt. Azoknak ajánlanám akik nem arra kíváncsiak, hogy x.y. parfümtervező milyennek képzeli a "keleties-jelleget", hanem egy igazi, hamisítatlan, valódi indiai parfümre vágynak és nem a "szerintem ilyen lehet"-re kíváncsiak. Az illata igazi mesebeli rózsa illat, némi citrusos felhanggal a füstösséget garantáló szantálfa kíséretében. Miután olajban oldott illat, így a mai alkoholfüggő parfümvilágban talán elsőre nehéznek hat, viszont a tartósságra és a rendkívül tiszta valódi illatjegyekre garancia.