Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
anonymous
Gyógynövények kivonatából készült készítmény pattanásos, gyulladt arcbőr kezelésére
Hatóanyagai: Réti füzény és körömvirág kivonata
Kiszerelés: 50 ml
2022.10.25. 13:16
Nagyon-nagyon szeretem ezt a terméket, örök darab itthon. Pár óra alatt leviszi legtöbbször a gyulladást a pattikról és szépek az összetevők. Azonban, ha rendszeresen aknékkal küzdesz, ne ettől várd a megváltást, hanem a kiváltó okokat, belső okokat keresd meg és kezeld.Viszont alkalmi kezelésre nagyon jó.
2022.10.17. 18:29
A nyomkodás utáni sebes bőrre nagyon jó, nyugtat és szárít.
2021.10.27. 18:24
Elhasználtam egy adagot. Nem rossz a pattanások kezelésére,viszont vannak erre hatékonyabb kozmetikumok.
2020.05.22. 20:01
Nem egy csodaszer. Annyira jó, hogy ha lekenem vele a pattanást, akkor azt érzem, hogy megnyugtatja és lefertőtleníti. De nekem nem múlt el tőle semmi, talán egy ici-picit gyorsabban jön helyre a bőröm, de semmi drasztikus hatás.
Utoljára szerkesztve: 2020.03.14. 18:04 - 2020.02.28. 14:47
A meglévő pattanások egy részét lehúzza,viszont újakat okoz.
Utoljára szerkesztve: 2020.04.22. 14:09 - 2020.02.05. 14:21
5. napja használom. Már első használat után láttam minimális javulást. Igazából, ha nagyon tartós marad a javulás akkor nagyon jó kis készítmény. Még a bőrömön van mit javítania. De így is 4 csillag.