ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

PEG-8

Funkciók:

Hidratáló

Kockázat:

(közepes)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Szintetikus polimer, amely a Polyethylene Glycol (más néven PEG) ismétlődő egységeiből jön létre. Az összetevőt a kozmetikumokban oldódást elősegítő (segíthet a vízben nehezen oldódó anyagok vízbázisú formulákká történő oldásában) és viszkozitásszabályozó szerként használják. A PEG-8 egyúttal vízmegkötő anyag.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.