Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
stenonis
Keratin tartalmú alaplakk, amely megelőzi a köröm elszíneződését. Megakadályozza a körmök töredezését és beszakadását. Használata után a körmök megerősödnek és hosszabbra nőnek.
2017.02.22. 16:38
Nekem a 11 ml-es változat van meg, de azt a változatát nem találtam itt, így ide írom le a véleményem, hiszen ugyanaz a termék.Én nem a körömerősítő hatása miatt vettem ezt a lakkot, hanem csak egy alaplakkot kerestem. Azt, hogy erősíti-e a körmöket, azt nem tudom, mert a körmeim erősségével szerencsére nincsen problémám. Úgy voltam vele, ha nem is válik be, de legalább nem adtam ki érte sokat.Szeretem az állagát, kicsit folyós, de nagyon jól eloszlatható a körmön. Illetve gyorsan is szárad.Eddig bármilyen lakk alá használtam, egyik sem színezte el a körmeimet. Szóval tökéletes az én elképzeléseimnek.Kb. 3/4 éve megvan már, és alig vagyok túl a felén, pedig rendszeresen használom. Sűrűsödést, csomósodást pedig nem tapasztaltam ennyi idő elteltével sem. Már a második üveget használom ebből, az első üveget is majdnem másfél évig használtam. Akkor dobtam ki, amikor már az ecset alig ért le a lakkig, mert ekkor már sűrűbbé vált, és nem lehetett olyan jól eloszlatni.Egyébként sem kell rááldozni egy nagy összeget, de így nézve pedig kb. ingyen van!
2016.01.20. 14:19
Kb. december eleje óta használom és úgy tűnik tényleg erősebb lett tőle a körmöm, azóta nem szakadt be és nem vállt rétegekre sem, ami sajnos nálam elég gyakran előfordul :( Nekem abszolút bevált 5*
2015.04.21. 08:30
Nagyon meg vagyok elégedve vele,erősebbnek érzem a körmeimet(kemények).Amióta használom még nem tört le és nem repedt meg egy köröm sem. Magában használva is szépen mutat, rákent színes lakk pedig tartósabb lesz tőle.
2014.07.26. 14:25
Egyik legjobb alaplakk, amit eddig próbáltam. Tartós, nem pattogzik le, így a felkent lakk élettartamát is meghosszabbítja. Gyorsan szárad, ami nálam óriási szempont. Nekem látványosan erősíti a körmömet és valóban gyorsabban nő tőle a körmöm. És mindezek mellé még olcsó is!!!! Nekem teljesen bevállt!
2013.07.25. 13:13
Valamennyit tényleg erősít, és kb. a 3/4-ig nagyon szerettem, viszont a vége már nagyon - nagyon besűrűsödött. Persze, körömlakkhígítóval megoldható. Felkenve nem kék, talán egy árnyalatnyit világosít a körmökön. A sűrűsödés miatt -1*
Utoljára szerkesztve: 2013.03.31. 16:18 - 2013.03.31. 16:16
Nagyon szerettem, eddigi legjobb alaplakkom volt, erősek voltak tőle a körmeim, és nagyon tartósak a lakkozások. Újravenném, de shopline-on már nem kapható, nem tudja valaki, hogy Bp-n hol tudnám újra beszerezni?