Grapoila Hidegen Sajtolt Argán Olaj
Ár: | 850 Ft | Kategória: | Hajápolók | |||
Kiszerelés: | 40 ml | Bőrtípus: | Száraz, Normál, Kombinált | |||
Lelőhely: | Metro áruház, márka webáruház | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: jubileum, Módosítva: 2022. április 20.
Lelőhely: | Metro áruház, márka webáruház | |
Kategória: | Hajápolók | |
Bőrtípus: | Száraz, Normál, Kombinált | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Marokkói ökológiai gazdálkodásból származó, hidegen sajtolt, Ecocert, USDA minősítésű, sejtmegújító, bőrbarát argánolaj. Különösen alkalmas a hajvégek és a bőr ápolására. Omega-3 zsírsavakban gazdag, melyek rugalmassá és puhává teszik a bőrt, élettelivé varázsolják az arcbőrt. Gyorsan beszívódik, így sem a bőrön, sem a hajon nem hagy olajos érzetet. Ragyogóan fényes hajat kölcsönöz, csökkenti a korpás fejbőr viszketését és ellene is megoldást nyújthat. Erősíti a körmöket és megakadályozza töredezésüket. Nagyon gazdaságos, mert már néhány csepp olaj elegendő és kifejti pozitív hatásait. E-vitamin-tartalma rendkívül magas, így táplálja a száraz bőrt és visszaállítja annak nedvességtartalmát. Erősíti és védi a kötőszöveteket, ezáltal fenntartja és helyreállítja a bőr rugalmasságát, feszességét.
Nem tudom mi a helyzet az árával,a metróban 850, nem is akciósan :D a márka honlapján meg 2000 ft felett van. Minden esetre teljesen okés argán olaj, szuperolcsón, még a kalóriaérték is fel van tűntetve. Hagvégekre hajmosás előtti este szotkam ezt feltenni, mivel nekem azért nem issza be ezt annyira maradék nélkül. Szemkörnyékre is használom néha, amikor szárazabb az a terület, persze ezt is csak éjszakára.