Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
PindurPandur
Trópusi növények, gyümölcsök természetes hatóanyagaiból nyert formula, amely gyorsan a bőrbe szívódva lágy, hidratált bőrfelületet eredményez. Biztonságos, hatékony UVA és UVB napszűrő, vízálló, hidratáló.
2013.04.02. 15:02
Nekem alapból fehérebb bőröm van, ami nagyon gyorsan és szépen barnul. Még életemben nem tudtam sehogy leégni, így kb mindegy hogy mit kenek vagy nem kenek a bőrömre. De azért szoktam használni ezt az olajat. Imádom az illatát, nagyon jól hidratálja a bőrömet, és szép ízléses fényt ad. Egy dologra viszont vigyázni kell, fehér, világos fürdőruhával együtt sose használjuk, mert akkor azt eldobhatjuk. Képtelenség kimosni! Nekem egy flakon 2 szezonra szokott elég lenni, én nem tapasztaltam olyat eddig mint az előttem szóló.
2012.07.02. 14:58
Ebben az árkategóriában szerintem ez a legjobb termék. Az illatát is nagyon szeretem :)
2012.06.21. 18:48
ilyet használok egy hete 15ös faktorral, az illata nagyon jó, picit kókuszos, a hatása sem rossz, barnultam valamennyit, de a régi nivea olaj (még a nagy kínai áruházakban kapható:D:D) hatásosabb volt. egy csillagot levonok, mert valamiért a karomon tiszta piros kiütés lettem. nem feltétlenül a krém hibája, lehet a bőrömé...még használom és majd rájövök h mi okozza.
2012.01.13. 18:50
Nagyon szeretem a Hawaiian termékeket. Az illatukat és a hatásukat is. Ez a terméke is nagyon jó, nem extragyorsan, de tényleg hamar beszívódik és kellemes utóérzete van. Akciósan nagyon barátságos az ára, de szerintem amúgy is megfizethető.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!