Lelőhely: Drogériák

Hozzáadva 2014.06.12.by

apolka

2024.07.10. 20:35

Túlérzékenység

Nekem az egész márka a kedvencem, még egy termék sem okozott csalódást, az illatuk elvarázsol.

2017.01.09. 15:29

Kombinált bőr

Nyaranta mindig alapdarab. A szolis bőrt még remekül hidratálja is.

2015.11.25. 14:10

Kombinált bőr

Most vettem a dmbe leakciozva.. Mindig is akartam napozó olajat, vagy bronzosító olajat nekem egyre megy a kettő :) Kreol bőröm van így a leégéstől való védeleme megint nem annyira érdekel mert ha kint alszok a tűzőnapon se égek le... Csak ugy nézek ki mint egy csokicsaj de az nem feltétlen hátrány, max "tesók" között ... :D Nagyon nagyon jó illata van azóta is a bőrömet szagolgatom, nagyon tetszik hogy fujos, és hogy nem az a csúszós olaj állagú.. Mondjuk a flakonban elég érdekes a cucc állaga de mindegy szépen fujodik:DKözel 3000 forintot nem ér meg, de akciosan 1100 forintot kifizettem érte, főleg a márkanév miatt mert vártam tőle minőséget. :) Az nyáron derül ki hogy mennyire lesz tőle szép a bőröm de már az illatáért megérte......

2015.06.27. 05:58

Tág pórusok

3 éve használom minden nyáron, és tökéletesen lebarnulok tőle, az illata egyszerűen mennyei, egyáltalán nem zavaró a bőrön. Idén is újra vásárolom :)

2014.09.13. 12:35

Száraz bőr
Egyenetlen bőrfelszín

Egesz nyáron őt használtam már a hófehér bőrömre is és az egyhetes tengerparti nyaraláson is. Egyszer sem égtem le, viszont nagyon szépen, egységesen barnultam mellette. Nem zavaró érzés a bőrön, isteni illata van. Jövőre is őt veszem :)

Utoljára szerkesztve: 2014.07.22. 18:36 - 2014.07.22. 18:34

Kombinált bőr

Nekem nagyon bejött a fehér bőrömre, nem égtem le és szépen barnultam a napon :) Az állaga is megfelelő, nem az a tipikus csúszós olaj és az illata is nagyon finom :)