Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Helia-D Professional C-Vitaminos Lifting Szérum

4.3
Hozzáadva 2019.12.29.by

Kamea

Lifting hatású gél állagú szérum, víz- és zsírhiányos, kombinált, érzékeny, korpás szeborreás bőrre.

Javítja a bőr tónusát, feszesíti és simítja a fáradt bőrt.

2022.03.28. 06:25

Könnyen beszívódik, nem irritál. Gyorsan elfogyott, ahhoz képest drága. Nem hiszem, hogy újraveszem. Igazából nem éreztem változást a bőrömön. Szerettem használni, de nem vettem észre, hogy lifting hatású lenne.

Utoljára szerkesztve: 2020.09.13. 11:38 - 2020.09.13. 11:34

Még csak egy hete használom, és sosem szoktam ennyi idő után véleményt írni, de most fogok. Nagyon sokféle C-vitaminos terméket próbáltam már (többféle koreai, ordinary, geek and gorgeous stb..) , és nagyon szoktam figyelni az összetevő listára is. Érdekes módon ez eddig a LEGESLEGJOBB szérum, amit próbáltam. Egyáltalán nem irritálja a bőröm (extrém érzékeny), teljesen illatmentes, nagyon gyorsan beszívódik, és nem hagy sem ragadós, sem fényes réteget. Egy hete használom, látványosan szebb a bőröm. Egyszerűen tökéletes! Csodálkozom, hogy ennyire kevés vélemény van még csak róla... Méltatlanul elhanyagolt termék szerintem. Ez egy nagyszerű szérum a Helia D-től, az ára ellenére is ajánlom kipróbálni!

2020.07.03. 13:08

Kozmetikai kezelés után beszéltek rá, impulzusvásárlás volt :) Az összetevőket nézve ez egy pofátlanul egyszerű szérum és ahhoz képest nem is olcsó, viszont tény, hogy reggel szívesen nyúlok érte. A bőr maradéktalanul issza be, és nem is fényesedik ki tőle a nap folyamán, ami más C-vitamin tartalmú szérumaimról nem mondható el. Nyárra ötös, de nem hiszem, hogy újraveszem majd.