Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Herbline Méregtelenítő Arcpakolás

4.8
Hozzáadva 2016.05.06.by

szilvia.bano

Hatékonyan kitisztítja a pórusok mélyéről a méreganyagokat és a szennyeződéseket. Gyulladáscsökkentő és gyógyító hatásánál fogva megelőzi a rozaceák, gyulladások és az aknék kialakulását.

2020.04.10. 13:48

Ez a termék kiváló, teljesen kihúzta az összes mitesszeremet, annyira hogy még az agyagban is látszódott a feljött fekete por és a genny. Bár én használok előtte AHA 30%, BHA 2%-os Ordanary kémiai hámlasztót, ezzel pedig amellett hogy tisztít, még össze is húzza a pórusaimat, így tényleg nagyon hasznos. Ráadásul könnyen kenhető, így egy nagyobb kiszerelés mindenképp jó befektetés azoknak, akiknek zsírosodó, mitesszeres bőrük van. :)

2016.11.04. 10:18

Szeretem ezt a pakolást! Kellemes, finom illata van, jó textúrájú. Az egyetlen termékcsalád, ami képes kordában tartani a borzalmas kombinált bőrömet.Egyetlen hibája, az, hogy könnyen beszáradhat, érdemes hűtőben tárolni!

2016.07.01. 01:23

Nagyon jó kis pakolás. Finom, ánizsos illata van, tisztára mint a Negro. Nem szárít és nagyon könnyen lemosható, utána a bőr nyugodtabb, tisztább és még feszesebb is. Jó vétel volt, bár nem annyira olcsó, de ha elfogy, idővel újraveszem.

2015.05.04. 20:51

Jó kis arcpakolás! A bőröm tényleg szebb tőle,én a nagyobb kiszerelést vettem meg és nem bánom.Tisztít és gyulladást csökkent.

Utoljára szerkesztve: 2015.03.14. 00:36 - 2015.01.27. 00:36

Annyiban jobb, mint a normál bőrre való pakolás, hogy ennél nem húzza a bőrt, amikor fent van. Nem olyan száraz a texturája, mint annak, jobban is kenhető. Azért is jobb, mert nem csak pórustisztító de gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, és aknés, rozaceás bőrre is jó. Eddig jónak tűnik, egy mini kiszerelést vettem belőle, még nem tudom veszem-e újra.