Pakolások, Hámlasztók

Iluma Intense Brightening Exfoliating Powder

Hozzáadva 2016.12.09.by

Aquariusgirl

43 g

Egyedülállóan luxus radírozó por, mely kíméletesen tisztítja és hámlasztja valamennyi bőrtípust. Ez az ultra lágy mikro hámlasztó elegy eltávolítja a szennyeződést, a faggyút a pórusokból, hosszan hidratál és öregedésgátló hatást fejt ki. Újgenerációs természetesn növényi összetevőket, enzimeket, anti-oxidánsokat tartalmaz a ragyogás új szintjének elérése érdekében. Parabénmentes.

Minden bőrtípusra, ragyogás elvesztése, fáradt bőr esetén.Annyira kíméletes, hogy naponta használható és valamennyi bőrtípusra tökéletes. Ez a mikro hámlasztó por növényi fehérítő anyagokkal kombinálva lecsiszolja az elhalt hámot, a bőr sima, ragyogó lesz, készen áll a szérum és a regeneráló krémek hatóanyagainak felvételére.

Kis mennyiséget rázzon nedves tenyerébe és aktiválja, dörzsölje össze kezeit és képezzen könnyű habot. Finoman masszírozza a bőrbe, a szemkörnyéket kihagyva, majd alaposan öblítse. Használja naponta kétszer, reggel és este, arcon és testen.

10 900 Ft-tól

2023.06.16. 06:01

Álom illat pihepuha bőr

2023.06.02. 09:54

Nagyon szeretem. Nagyon-nagyon finom az illata. A tenyerembe szoktam belőle egy kicsit kitenni és pici melegvízzel elkeverve használom hetente 1x. Kellemes, puha lesz utána a bőröm. Kész felüdülés az arcomnak.

2022.02.16. 07:30

Az illata mesés! Por állagú, kevés vízzel összekeverve tudjuk használni. Lemosás után az arc hihetetlenül puha és bársonyos lesz.

2021.04.08. 18:04

Süti illatú luxus bőrradír :) nagyon finom szemcséi vannak, és brutál puha lesz utána a bőröm. Nagyon sokáig nem hámlasztottam csak ezzel radírozgattam az arcom.

2020.04.05. 21:20

Az ujjaimat teljesen kiszárította, már csak kikeverem pici vízzel, egyenletesen felkenem és hagyom 5 percig az arcomon. Sajnos folyamatos dörzsöléssel csak kesztyűben tudnám használni. Az eredmény babapopsi bőr, bársonyos simaság és hosszútávon a pattanásokat nyomait is eltünteti! Nem mellesleg mivel nem mindennapos használatra való termék, így rengeteg ideig elég!

2019.11.14. 12:21

Egy kedves eladótól vettem itt a kremmánián és maximálisan elégedett vagyok vele :) többféle hamlásztót használtam már, de a legtöbb sokkal durvább ennél. Ez nagyon finom módon radírozza a bőrt. Az image termékeket alapvetően szeretem és ebben sem kellett csalódnom :)