Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Aquariusgirl
Egyedülállóan luxus radírozó por, mely kíméletesen tisztítja és hámlasztja valamennyi bőrtípust. Ez az ultra lágy mikro hámlasztó elegy eltávolítja a szennyeződést, a faggyút a pórusokból, hosszan hidratál és öregedésgátló hatást fejt ki. Újgenerációs természetesn növényi összetevőket, enzimeket, anti-oxidánsokat tartalmaz a ragyogás új szintjének elérése érdekében. Parabénmentes.
Minden bőrtípusra, ragyogás elvesztése, fáradt bőr esetén.Annyira kíméletes, hogy naponta használható és valamennyi bőrtípusra tökéletes. Ez a mikro hámlasztó por növényi fehérítő anyagokkal kombinálva lecsiszolja az elhalt hámot, a bőr sima, ragyogó lesz, készen áll a szérum és a regeneráló krémek hatóanyagainak felvételére.
Kis mennyiséget rázzon nedves tenyerébe és aktiválja, dörzsölje össze kezeit és képezzen könnyű habot. Finoman masszírozza a bőrbe, a szemkörnyéket kihagyva, majd alaposan öblítse. Használja naponta kétszer, reggel és este, arcon és testen.
2023.06.02. 09:54
Nagyon szeretem. Nagyon-nagyon finom az illata. A tenyerembe szoktam belőle egy kicsit kitenni és pici melegvízzel elkeverve használom hetente 1x. Kellemes, puha lesz utána a bőröm. Kész felüdülés az arcomnak.
2022.02.16. 07:30
Az illata mesés! Por állagú, kevés vízzel összekeverve tudjuk használni. Lemosás után az arc hihetetlenül puha és bársonyos lesz.
2021.04.08. 18:04
Süti illatú luxus bőrradír :) nagyon finom szemcséi vannak, és brutál puha lesz utána a bőröm. Nagyon sokáig nem hámlasztottam csak ezzel radírozgattam az arcom.
2020.04.05. 21:20
Az ujjaimat teljesen kiszárította, már csak kikeverem pici vízzel, egyenletesen felkenem és hagyom 5 percig az arcomon. Sajnos folyamatos dörzsöléssel csak kesztyűben tudnám használni. Az eredmény babapopsi bőr, bársonyos simaság és hosszútávon a pattanásokat nyomait is eltünteti! Nem mellesleg mivel nem mindennapos használatra való termék, így rengeteg ideig elég!
2019.11.14. 12:21
Egy kedves eladótól vettem itt a kremmánián és maximálisan elégedett vagyok vele :) többféle hamlásztót használtam már, de a legtöbb sokkal durvább ennél. Ez nagyon finom módon radírozza a bőrt. Az image termékeket alapvetően szeretem és ebben sem kellett csalódnom :)