Cukorgomboc
Argános hajolaj, mely elengedhetetlen kelléke a száraz haj ápolásának. Használatával a haj hidratált, selymes és ragyogó lesz.
Organikus argánolajat tartalmaz, mely selymessé, könnyen kifésülhetővé és ragyogóvá varázsolja a száraz és nagyon száraz hajat. Megvédi a hajszálakat a formázás okozta károsodástól, és tökéletesen hidratálttá varázsolja őket. Vegán termék, előállítása során nem végeztek állatkísérleteket.
2024.01.06. 15:08
Imádtam használni, nagyon sokáig elég volt (kb 2 év). Hajmosás után 1-2 borsószemnyit használtam és gyönyörű, fényes és puha lett tőle a hajam. Újravenném, de már nem találom sehol:(
2023.07.05. 10:16
Csak akkor használom ha megyek valahova, amolyan indulás előtti alap hajvégápolóvá vált. A haj alsó részére szoktam felvinni, a sima, fényes végeredményért.
2022.09.11. 17:10
Vizes hajon hajmosás után és hajmosások között fésülködéshez is szoktam használni. Nem nehezíti el a hajat és tényleg segít a kifésülésben. Ha valamiért összegubancolódott a hajam, akkor a türelem mellett ez segített. Ragyogást nem tapasztaltam, az illata pedig nem tolakodó. Hidratálást, puhítást nem igazán vettem észre a hajvégeimen.
2022.04.07. 14:20
Pár hete használom, de igazán megszerettem. Nem sok akkor se, ha naponta használom a hajvégekre és akkor se, ha éppen pakolásként teszem fel hajmosás előtt. Szépen puhítja a hajvégeket, nem szárít és visszafogott illata van. Szerintem nagyon jó kis termék, az ára is baráti.
2022.01.20. 14:46
Ezeknél a termékeknél teljesen félrevezető az olaj megnevezés. Ez szilikon, egy kis olajjal, amivel persze semmi gond nincsen, csak tudja az ember, hogy mit vesz. :) Nekem azért volt szimpatikus ez a termék, mert a szilikonon meg az olajon kívül nincs még ezernyi ismeretlen kémiai cuccal telenyomva. Hajmosás előtt tiszta olajjal csinálok pakolást, utána már csak ezzel a szilikonossal védem a hajamat.
2021.09.29. 18:23
A legeslegjobb dolog a hajamra amit találtam és fixen hagyok, és ujraveszem. Mindenkinek ki kell tapasztalni, de nekem az argán olaj ami hatásosan eteti a hajamat (ricinus pl nekem nem vállt be), és ebben olyan jól van kikeverve, ahogyan pont szeretném. Nem ragacsos, beszivodik, szép fényben tündököl a korona. Mintha a fejbört is nyugtatná (oda is kicsit szoktam kenni). Illata enyhe, kellemes. Általaban hajmosás után, de van hogy hajmosások között is ha kezem ügyébe keveredik akkor már alkalmazom is.