Lemosók, Tonikok

Innisfree Apple Juicy Cleansing Oil

Hozzáadva 2018.01.17.by

wishes

Almás olajos lemosó

• vízzel érintkezve krémes tejjé alakul
  • tökéletesen eltávolítja a bőrről sminket és a különféle szennyeződéseket
  • ragyogóvá varázsolja a bőrt
  • friss és édes alma illattal

Nem tartalmaz parabént, ásványi olajat, állati eredetű összetevőket, és mesterséges színezékeket.

$15.49-tól

2018.01.02. 20:03

A termékcsalád szemfesték lemosójával és habzó lemosójával együtt rendeltem, egy deluxe mintacsomagban. Utazásokkor használtam, nagyon kényelmes volt a csomagolásuk. Az arctisztitó olaj is csavarható kupakos flakonban volt, de általában kb. egy pumpányi terméket használtam belőle egyszerre. A tisztítóereje kicsit gyengébb, mint az etude house real art arctisztító olajának, de az is lehet, ha többet használok belőle, akkor jobban teljesít. Csak olyan apró az üveg... Könnyen lemosható vizzel. Az illata persze mennyeien műalma, de én szeretem ezt az illatot. Utazásokon jól jött, szerettem használni, de annyira nem vett le a lábamról, hogy megrendeljem a teljes kiszerelésben. Az illata sok lehet... A szemfesték lemosója egy kicsit jobb szerintem.

2017.07.08. 14:49

Az illata zavar kicsit, már-már tolakodó, de mint sminklemosó megjárja. Leszedi a sminket könnyen. Nincs olyan selymes olaj, mint mondjuk a régi Baleás lemosó, ez sűrűbb, vagy nem is tudom, nem is szeretem annyira, mint azt. A kiszerelés bazinagy, jó sokáig elég, egyszerre nekem egy pumpálásnyi bőven elég az aznapi smink eltávolítására.

2015.07.23. 12:56

Imádom az illatát, de nagyon sokat kellett egyszerre használni és nem hozta le elég jól a sminkemet sem, tobbet vártam az Innisfreetol.

2015.07.22. 11:59

Imádom az illatát. Gyönyörűen lehozza a sminket, még a szemsminket is, igaz arra ugyanennek a szemfestéklemosóját használom. Nagyon megszerettem és mondtam már, hogy milyen jó illata van? :)