Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
anonymous
Utoljára szerkesztve: 2018.06.17. 12:05 - 2018.06.17. 12:04
Nagyon jó kis krém. Fehér színű, könnyű állagú, hamar beszívódik, ideális soklépcsős rutin x-edik lépésének. A pumpás kiszerelésnek hála higiénikusan lehet adagolni. Az illata erőteljes, de nekem tetszik, nem zavar. Önmagában az én bőrömnek nem elég a hidratáló hatása, kell mellé egy nagyágyú, de ami miatt nagyon-nagyon szeretem, az az, hogy akkor is nyugodtan kenhetem magamra, ha éppen hisztis kedvében van a bőröm, szépen lenyugtatja az irritációt. Két-három pumpálásnyi elég belőle, nagyon sokáig kitart a flakon mennyisége, pedig hosszú hónapok óta használom.Engem is a szkvalán-tartalom fogott meg (a zöld tea mellett), a vízhiány ellenére őrülten termeli az olajat a bőröm, remélem, ez a kis esszencia is hozzájárul a hámlasztók mellett ahhoz, hogy már jobb a helyzet.
2018.04.18. 17:03
Tonik után ez az első, amit használok. Kellemes illata van, olyan mint egy pohár víz az arcomnak. Az utána következő termékekkel nem volt negatív reakció
2017.09.27. 20:59
Ez egy baromi jó, könnyű hidratáló tele hasznos antioxidánsokkal. Sosem veszek parfümös termékeket, most kivételt tettem, de olyan erős szintetikus szaga van a terméknek, hogy alig tudom elviselni magamon. Nagy kár érte, egyébként szépen feltölti a bőrt.
2016.10.02. 21:14
Szintén itt egy zsírosabb kombinált bőrű felhasználó, aki csak jót tud mondani erről a hidratáó esszenciáról. Ezt a terméket kifehezetten a magas Squalane tartalma miatt vettem meg, mert ez az összetevő hasonlít leginkább az ember pórusaiból termelődő faggyúra, s ezzel lehet a bőrünknek azt az üzenetet küldeni, hogy kösz, de ma nem kell a zsír. Legalábbis a szuperokos, imádott Sipos Bogi kozmetikusom szerint (reklám helye, de áldja meg az Isten azért, amit a bőrömmel művelt). Ahogy ezekkel az infókkal ellátott neki is álltam keresgélni, melyik viszonylag jó árú koreai csodától kaphatom ezt meg, így esett erre a termékre a választás.Az éjszakai soklépcsős arcápoló rutinomba tökéletesen beleillik, tonik után, szérum előtt. 3 pumpa, kettő is elég lenne, de nyak és mellkas is kap, szuper gyorsan beszívódik. Nyáron picikét sok volt a nagyon melegben (40 fok körül), de egyébként zsíros bőrre 28 fok alatt remek. Kellemes teás illata van, a csomagolása kifogástalan. Sokáig nem fényesedik ki mellette a bőr, plusz 2-3 órát kitolja nálam az újrapúderezést ha erre sminkelek. Irritált, aknés, gyulladt, vagy égett bőrre is ajánlom (óvatosan a parfümmel), párom napégésén segített nyáron elég masszív adagban.Nem túl drága (4000 Ft ) , és sokáig elég; nekem napi használat mellett fél évig kitartott.