Innisfree

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   30 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   Tág pórusok

A krémet és az összetevőket feltöltötte: S.Merci, Módosítva: 2015. január 23.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   30 g
Lelőhely:   online
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrprobléma:   Tág pórusok

• hatékonyan tisztítja a pórusokat
  • könnyen lemosható

Tiria

Diagram

Bőrtípus: Zsíros
2020. november 28.

Frissen vásárolt, két hetes tapasztalattal rendelkezem. A terméket 5 percig kell masszírozni a bőrbe. Én egy rezgős szerkezettel teszem ezt, az egész arcra használom, nem csak az orra. Szerintem heti 2-3-szor szabad max használni, mert több használat után érzékenyebb lett az arcbőröm, mivel nagyon szépen levitte az elhalt bőrt.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. november 28.

ReiHUN

2019. május 17.

Ugyan ezzel a termékkel rendelkezem, de a csomagolása kicsit más. Az összetevők és kiszerelés ugyan az, tehát csak a csomagolás más, barnás a tégely és a termék név mustáros-sárgás matricán szerepel a tetején.

Megadom neki a max csillagot, mert nagyon szeretem, és mert alaposan tisztít! A sminkkel is biztonsággal elbánik, és mivel olajos, nem is szárít a használata. Tényleg bátran merem ajánlani. Nem mindig használom, inkább az alaposabb tisztításokkor egy picit többet, ha csak gyorsban lemosom az arcom, akkor egy keveset szoktam belőle az arcomon elmasszírozni és egy habzó lemosóval leöblíteni. Nem mondanám, hogy kifejezetten "felolvasztja" a mitesszereket, de ebben is effektívnek bizonyult. Egy jó párás zuhanyzás után kellemesen fellazulnak és megnyílnak az arc pórusai, utána érdemes a kritikus helyeken elmasszírozni 1-2-3 percig egy jól fedő mennyiséget, és tényleg lehet érezni, hogy kicsit "szemcsés" lesz, néhány mitesszert "kimos" a helyéről. Szeretem, jó! :) Nekem megadta, amit egy ilyen terméktől elvárok, alapos és jó a bőrnek. Csodát azért semmi sem tesz, de ennyi pénzért ez is sokáig kitart és jó munkát végez. Hosszú távú használata szerintem javíthat a bőrképen. Nagyon enyhe, tompa, semleges illata van. Az állaga olyan.. Kemény, és a kéz melegétől illetve a kenéstől felpuhul, tényleg olyan balzsam jellegű. :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2019. május 17.

Mariliisa

2017. március 6.

Most egy hete kezdtem el használni, egyelőre minden nap bevetem a 2-3 hétre tervezett agyagmaszkos póruskezelő kúrám részeként a T-vonalon és az orcáimon, ahol nagyon tágak a pórusaim. A használati utasítás szerint öt percig kell masszírozni vele a bőrt, én ezt hol szabadkézzel, hol szilikon arctisztító tappanccsal szoktam (utóbbit persze nagyon gyengéden, nehogy megsértsem a bőrt).

Valóban nem csodaszer, nem szabad azt várni tőle, hogy akkor most szépen ki fognak potyogni a mitesszerek a bőrből egyetlen használat után, de rendszeresen alkalmazva nagyon jól puhítja a bőrt, és nagyon szépen javítja az összképet. Közvetlenül a használat után sokkal könnyebb a szennyeződéseket eltávolítani a pórusokból, nem véletlen, hogy az arctisztítás előttre ajánlja a használatát. Kellemes, enyhe, gyógybalzsamokra emlékeztető illata van, nagyon jó érzés a bőrön, még hidratál is. Az agyagmaszkkal kombinálva a bőröm állapotát már most jelentősen javította, az összkép sokkal tisztább, a pórusaim látványosan kisebbek, bár azért nem tüntek el teljesen. Eddig jobban teljesít, mint amit vártam tőle, meglátjuk, hogy alakul majd a továbbiakban.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 6.

pofi89

2015. július 23.

Csajok, ez pofon a xarnak. Ne rendeljétek. Ami már ott van a nózidon és fekete, azt már csak manuálisan lehet eltuntetni. :) Viszont a Body Shopban kapható ilyen "pattanásnyomkodó kampó", az egy kis otthoni gozolés után szépen segít kínlódás nélkul tisztítani.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. július 23.

Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate, Citrus Unshiu (Satsuma Mandarin) Peel Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract
Gyulladáscsökkentők: Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract
Hidratálók: Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Caprylyl Glycol
Vitaminok: Tocopheryl Acetate

Ásványi olaj. Színtelen, tiszta folyadék, melyet a petróleumból vonnak ki (vagyis inkább a petróleumból gázolaj gyártás folyamatának mellékterméke). Rossz hírneve ellenére Paula Begoun szerint a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj a valaha talált legbiztonságosabb, legkevésbé irritáló hidratáló anyag. Ezenkívül hatásos sebgyógyító is. Az ásványi olajnak azonban némi pórus eltömítő hatása is van, így kombinált és zsíros bőrűeknek jobb kerülni.  Dr. Rózsa Sándor a Testápoló Kislexikonban az ásványi olajat  a nem ajánlott összetevők közé sorolja, mert szerinte "megmarad a bőr felszínén, nem szívódik föl, akadályozza a bőr lélegzését". A híres amerikai bőrgyógyász, dr Leslie Baumann Cosmetic Dermatology című könyvében viszont Paula Begounhoz hasonlóan azt írja, hogy a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj egy kiváló és biztonságos hidratáló összetevő.

Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.

A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.

Források:  Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

A Satsuma mandarin héjából nyert kivonat. β-cryptoxanthint és β-karotint tartalmaz, ezenkívül flavonoidokat és más értékes anyagokat. Az eddigi kutatások alapján hatékonyan gátolja a tirozináz aktivitását (bőr hiperpigmentációjáért felelős enzim), ezáltal halványítja a sötét foltokat és a hiperpigmentációt. Ezenkívül tartalmaz antioxidáns alkotóelemeket is, amelyek hasznosak lehetnek a bőr számára az UV-sugárzás káros hatásaival szembeni védelemben.

A kínai teacserje nem fermentált változatának a kivonata, közkeletűbb néven zöldtea-kivonat. Jelentős mennyiségű szakirodalom támasztja alá a zöld teának, illetve a benne lévő aktív komponenseknek (EGCG és a zöld tea polifenolok, GTPPs) a számos kedvező hatását a bőrre. Kiváló antioxidáns és gyulladáscsökkentő összetevő, rákellenes tulajdonsága is van. Különösen jól dokumentált a zöld tea napsugarak, illetve UVB károk elleni védő képessége. A kozmetikumokba kerülő zöld tea kivonat minősége nagyban eltérő lehet a benne lévő aktív komponensek (EGCG és polifenolok) mennyiségétől függően. (Forrás: Seminars in Cutaneous Medicine and Surgery, Vol 27, 2008, Natural approaches to management of photoaging)

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

Natúrkozmetikumokban is gyakran használt bőrpuhító (emollient) és emulgeálószer.