Innisfree Vivid Oil Tint
Ár: | 2600 Ft | Kategória: | Sminkek szájra | |||
Kiszerelés: | 4 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: seppunkata, Módosítva: 2018. szeptember 7.
Kiszerelés: | 4 g | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Sminkek szájra | |
Élénk, fényes, olaj alapú ajakszínező, mely sokáig hidratálja az ajkakat.
5 árnyalatban kapható
Kicsit borsos ára van ahhoz képest, hogy nem tartós és tint-ként van reklámozva.
Nagyon lightos színt ad, szinte annyira hogy nem is látszik.

Nagyon lightos színt ad, szinte annyira hogy nem is látszik.

Kockáztattam, és nem sima pirosat, vagy rózsaszínt rendeltem, hanem az 5-ös színt, a Brown Rice Cherry-t. Ahogy a neve is sejteti, ez egy barnás piros árnyalat, inkább őszies szín, nagyon természetes hatást kelt. Egy nagyon pici "hibája" hogy az olaj miatt nekem fura érzésem van tőle, mintha nem kapna levegőt a szám, a bőröm. Picit be is színezi az ajkakat, szóval ha lekopik a fénye, akkor is jól mutat.