Isabelle Lancray Egostyle Hyaluronsavas Szérum
Ár: | 14 610 Ft | Kategória: | Szérumok, Kezelések | |||
Kiszerelés: | 20 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | kozmetika, online | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Profikozmetikumok.hu-n 14 610 -ért | megnézem |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Profi kozmetikumok, Módosítva: 2018. január 8.
Ár: | 14 610 Ft | |
Kiszerelés: | 20 ml | |
Lelőhely: | kozmetika, online | |
Kategória: | Szérumok, Kezelések | |
Extra magas hyaluronsav tartalmú gél, mely az összes bőrréteget intenzíven hidratálja és ápolja. Hatékonyan előzi meg a ráncképződést, és a már kialakult ráncokat jól láthatóan simítja. Használatával a bőr frissebb, fiatalabb és egészségesebb lesz. Újraképzésre serkenti a kollagén és elasztin rostokat, melyek biztosítják a bőr rugalmasságát és feszességét. Illatmentes, minden bőrtípusra alkalmazható, tiszta hidratáló és nedvességmegkötő hatású.
Water / Aqua
Phenoxyethanol
ta
VÁSÁROLD MEG
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Gyulladáscsökkentők: AllantoinHidratálók: Sodium Hyaluronate, Urea, Pantolactone
Vitaminok: Panthenol
A hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a futuredermen.
A pantoténsavnak (B5 vitamin) kémiai szerkezetét tekintve az alkoholhoz hasonló formája, B5 provitamin (a szervezet képes B5 vitaminná alakítani). A kozmetikai iparban vízmegkötő (humectant), pőrpuhító (emollient) és nyugtató összetevőként használatos. Allantionnal keverve enyhe égési sérülésre, nap által okozott leégés kezelésére is használják.
Természetes módon a vizeletben található, de a kometikumokban mesterségesen előállított ureat használnak. Kis mennyiségben hidratáló, vízmegkötő anyag, nagyobb mennyiségben azonban gyulladást okozhat.
Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású anyag, mely segíti a sebgyógyulást is. Mesterségesen húgysav lúgos permanganátoldatos oxidációjával állítható elő. Az összetevővel gyakran találkozhatunk pattanások elleni termékekben.
Nagyon kevés információ érhető el a pantolactoneról, mint kozmetikai összetevőről. Hajápló termékekben hajkondícionáló anyagként használt, bőrápoló termékekben pedig vízmegkötő hatása van. Fehér, porszerű anyag, melyet a B5 vitamin különböző formáinak gyártásához is használnak.
Bőrjavító anyag, mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia