Ezt a terméket már nem gyártják!

Isana

Ár:   499 Ft   Kategória:   Körömlakkok, lemosók
Kiszerelés:   75 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: nordic3, Módosítva: 2018. december 4.

Kiszerelés:   75 ml
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Körömlakkok, lemosók

Acetonmentes.

Tiria

cattitude

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2018. december 3.

(már nem így néz ki a termék és az inci is teljesen rossz sorrendben van itt.)

asap kellett egy körömlakklemosó, a hétvégét végigtakarítottam kb és csúnyán lepattogott a körömlakkom, persze a vonaton a munkahelyem felé kezdett el igazán peregni, különben már otthon lemostam volna. vattával meg ilyenekkel nem volt kedvem szenvedni, szóval vettem egy ilyet. a szaga nekem nem annyira tetszett, kicsit fojtós, de nem annyira vészes. a hatása nem nyűgözött le, nem olyan pontos, mint vattával leszedni, a körömágyhoz/körömszélhez közel nem viszi le olyan jól a lakkot. nekem szárítja a körmöm és az ujjaim. ez az bedugdosós módszer... hát érdekes élmény.
mindent egybevetve 4-es, majd itt az irodában ellesz a fiókban, ha nagyon vállalhatatlan lesz egyszer a körmöm napközben vagy éjszaka rámjön a mainkűrözhetnék, akkor jó lesz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. december 3.

(már nem így néz ki a termék és az inci is teljesen rossz sorrendben van itt.)

Mona29

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2018. december 2.

Nagyon-nagyon szerettem, a csillámos és a homoklakkok lemosásánál használtam a fóliás módszer megismerése előtt. Nagyon fontos, hogy nem szárította sem a körmömet, sem a bőrömet. Az illata nagyon finom, kellemes.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. december 2.

Anna922

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2018. november 2.

Visszafogott illata van, gyönyörűen leszedi a lakkot, iszonyú praktikus, amikor nem akarok zsepivel/vattával/pálcikával vacakolni. Szuper termék!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. november 2.

Fannii15

2018. augusztus 24.

Szerettem, bár én azért vettem meg, mert pumpás adagolója van és újra tudom tölteni más lakklemosóval

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. augusztus 24.

orsolyap

Bőrtípus: Zsíros
2018. augusztus 17.

Meglepően jó. Az ára sem húzós. Kellemes. Imádom, hogy acetonmentes. Nem marja a körömágyat. Csodás. Nagyon ajánlom.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. augusztus 17.

snori

2018. március 14.

Nagyon szeretem, pillanatok alatt lehozza a körömlakkot és még vattával sem kell bajlódni, egyáltalán nem is fogja így be a bőrt a lemosott lakk (nekem sötét színnel is tökéletesen működik). Az illata kifejezetten kellemes, engem zöldalmára emlékeztet. Biztosan újra veszem, ha elfogy.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. március 14.

vszilvia

2017. november 5.

Imádom. Korábban a körömlakk lemosása egy-egy sötétebb színnél maga volt a rémálom, ezzel a kis tégellyel pikk-pakk készen vagyok :-) Nekem az ujjamat sem fogja be a szín.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. november 5.

Rainbowgirl14

2017. július 14.

Nagyon szeretem, rendkívül kedvező áron kapható. Jó az illata és a körömlakk lemosása pikk-pakk kész. Sokáig elég, de sötét körömlakkok lemosására nem a legmegfelelőbb, mert utána sajnos befogja az ujjaimat a szín.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. július 14.

Csibedli

2017. február 20.

Nagyon hasznos, mióta kipróbáltam, csak ezt használom.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. február 20.

Nagyon hasznos, mióta kipróbáltam, csak ezt használom.

CzFru

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2017. január 16.

Nagyon jó kis találmány, de a szivacsa hamar ellazul. Most már a dm-es változatot veszem, aminél ilyen probléma nincs.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 16.

Hidratálók: Glycerin
Vitaminok: Biotin

Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.

Denaturalt alkohol, ami egy olyan etil-alkohol, melyhez adalékokat kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. A kozmetikumokban oldószerként (segíti a vízben nem oldódó összetevők keveredését pl. olajok és fényvédők esetén), sűrűség szabályozóként (viszkozitás csökkentő), fertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként (a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni) és tartósítószerként használatos, valamint segíti a hatóanyagok jobb bejutását a bőrbe (DE! sajnos nem csak a hasznos hatóanyagoknak segít utat törni a bőr alsóbb rétegei felé, hanem az olyan bőrre káros összetevőknek is mint az illatanyagok). A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták például az ethanol hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)

Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.

Glycerin h 0 0

Sárgabarck magjából előállított növényi olaj, mely emollient anyagként használt a kozmetikumokban. Könnyen beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után zsíros érzetet. Zsírsavakban gazdag olaj, mely különösen az érett, száraz bőr számára hasznos. Gyulladáscsökkentő hatása is van. Forrás: Dermaxime

H-vitamin vagy B7-vitamin. A szervezetünk a biotint felhasználja a sejtnövekedéshez, a zsírsavak termeléséhez, a zsírok és aminosavak anyagcseréjéhez (lebontásához és építéséhez). Szájon át bevéve ajánlott a haj és a köröm erősítésére. A bőrbe vagy a hajba azonban nem szívódik be, és helyileg használva nincs a bőrre gyakorolt ismert hatása. Részletes infó itt.