Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
A mandulaolajos körömlakklemosója gyengéden de alaposan távolítja el a körömlakkot. Kellemes mandulaillat. Acetonos.
2025.03.22. 09:46
A leghatékonyabb körömlakklemosó, mindig visszatérek hozzá. Az ára is baráti, kevésbé szárít mint a többi acetonos lemosó, tökéletesen leszedi még a csillámos és sötét lakkokat is.
2025.03.19. 12:57
Célnak tökéletesen megfelel. Mondjuk én körömlakklemosók között nagy különbséget nem érzékelek. Szag ugyanolyan rossz ennél is. De leszedi a körömlakklemosót.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.22. 21:49 - 2025.02.04. 04:54
Nagyon szuper ár-érték arány, sok van benne. Van egy markáns illata, de ennél sokkal erősebbel is találkoztam már. Jól eltávolítja a körömlakkot.