Isehan Kiss Me Heroine Make Long & Curl Mascara Advanced Film
Ár: | $13 | Kategória: | Sminkek szemre | |||
Kiszerelés: | 6 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online külföldről | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: anneshirley, Módosítva: 2020. május 27.
Ár: | $13 | |
Kiszerelés: | 6 g | |
Lelőhely: | online külföldről | |
Kategória: | Sminkek szemre | |
Extra tartós hosszító és göndörítő szempillaspirál Japánból, amely tartóssága ellenére vízzel és egy egyszerű szemfestéklemosóval könnyedén eltávolítható.
2 árnyalatban kapható
Fogalmam sem volt hogy ez a márka a lerobbanthatatlanságáról híres, csak megtetszett a csomagolás így bekerült pár termékük a kosaramba. Első használat után kisebb sokkhatás alá kerültem, iszonyatosan szép pillákat csinál, de ami a legdurvább, hogy egész nap íveltek maradnak!! Akinek teljesen lefelé álló szempillái vannak tudja hogy még a legjobb spirállal is fokozatosan veszítenek a göndörített hatásból a nap folyamán. Na ezzel még a nap végére is olyan volt mintha most göndörítettem volna, alig hittem a szememnek. Normál sminklemosóval viszont tényleg nem jön le, csak olajjal. Először micellás vízzel majd direkt szemre való kétfázisúval próbálkoztam és egyszerűen nem mozdult, de szó szerint semennyire. Arcra való olajos lemosóval viszont azonnal megadja magát, könnyen és gyorsan lejön vele.

A Kiss Me Heroine szempillaspirál eredeti változata (Super Waterproof) rendkívül népszerű Japánban és egyéb helyeken, mert hírneve szerint úgy csinál csodás pillákat, hogy bombabiztosan tartja magát a legextrémebb időjárási körülmények között is. Cserébe az eltávolítása finoman szólva nem egyszerű feladat. Ennélfogva lett a szóban forgó "Advanced Film" verzió kitalálva, amely úgy ígér szépítést és tartósságot, hogy közben egyszerűen lemosható dolga végeztével. A tapasztalataim egészen mások. Hosszít és göndörít - oké, ez pipa. Tartóssága viszont gyatra, felső pillákon még csak-csak tart egy fél napot, ha jó a kedve, de ha az alsókra is kerül belőle valamennyi, órán belül potyog és kenődik. Az eltávolítása gyötrelem volt az összes, különböző rendű-rangú lemosóval, amivel próbáltam. Percekig tartó küzdelem után, az irritációtól viszkető, könnyező szemmel mindig feladtam, és beletőrődtem a másnap reggeli pandamaci-effektusba. Van egyébként saját fejlesztésű lemosója a márkának, de ne már, hogy ezt külön meg kelljen venni hozzá, mert nem akkora nagy durranás. Kuka, soha többet.