Sminkek szemre

3.5
Hozzáadva 2020.05.27.by

anneshirley

6 g

Extra tartós hosszító és göndörítő szempillaspirál Japánból, amely tartóssága ellenére vízzel és egy egyszerű szemfestéklemosóval könnyedén eltávolítható.

2 árnyalatban kapható

$13-tól

Utoljára szerkesztve: 2025.04.08. 11:48 - 2025.04.08. 11:48

Nem mindenkinek való ez a spirál, de nekem nagyon bevált. Makacs, egyenes, de brutálhosszú szempilláim vannak, amik kidobják a lash liftinget is. Sokáig kerestem olyan spirált, ami a szempillagöndörítés után fixálja a szempilláim és a göndörséget, mert ahogy más spiráloktól nedvesek lesznek, kiegyenesednek. Ez fixálja rendesen, lehet építeni, és bár tényleg nem könnyű lemosni, meg kicsit kemény a tapintásuk, nekem megéri, mert végre az én pilláim is tudnak göndörek lenni :) Nekem nagyon tartós is, nem maszatol, fent marad egész nap és bírja a sírást is.

Utoljára szerkesztve: 2020.05.28. 18:09 - 2020.05.28. 18:05

A Kiss Me Heroine szempillaspirál eredeti változata (Super Waterproof) rendkívül népszerű Japánban és egyéb helyeken, mert hírneve szerint úgy csinál csodás pillákat, hogy bombabiztosan tartja magát a legextrémebb időjárási körülmények között is. Cserébe az eltávolítása finoman szólva nem egyszerű feladat. Ennélfogva lett a szóban forgó "Advanced Film" verzió kitalálva, amely úgy ígér szépítést és tartósságot, hogy közben egyszerűen lemosható dolga végeztével. A tapasztalataim egészen mások. Hosszít és göndörít - oké, ez pipa. Tartóssága viszont gyatra, felső pillákon még csak-csak tart egy fél napot, ha jó a kedve, de ha az alsókra is kerül belőle valamennyi, órán belül potyog és kenődik. Az eltávolítása gyötrelem volt az összes, különböző rendű-rangú lemosóval, amivel próbáltam. Percekig tartó küzdelem után, az irritációtól viszkető, könnyező szemmel mindig feladtam, és beletőrődtem a másnap reggeli pandamaci-effektusba. Van egyébként saját fejlesztésű lemosója a márkának, de ne már, hogy ezt külön meg kelljen venni hozzá, mert nem akkora nagy durranás. Kuka, soha többet.