Ezt a terméket már nem gyártják!

Iseree Soft Cotton Buds Fültisztító Pálcika
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | 200 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Lidl | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: whyteangel, Módosítva: 2015. szeptember 30.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | 200 db | |
Lelőhely: | Lidl | |
Kategória: | Egyéb | |
100% Cotton
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
nekem még sosem jött le a vatta róla. a pálcika sem hajlik el, teljesen jó. nagy mennyiség, olcsó áron, könnyen beszerezhető, többet nem is kívánhatnék.

Szerintem szuper! Évek óta csak ezt használjuk. Jó minőségű, a vatta nem jön le a palcikáról, az pedig merev, nem hajlik össze-vissza. 5*

Jó ez, nem volt vele baj, de nem lettem bele szerelmes.
Nekünk még nem jött le egyszer sem a vattapamacs. (100ft-os boltos már maradt fülben) Nem egy nagy szám, de csodát nem is vártam egy fültisztítótól.

Jó ez, nem volt vele baj, de nem lettem bele szerelmes.

Jó, a pálcája pont elég erős, a vatta a helyén marad és jó az állaga is.

Jó, a pálcája pont elég erős, a vatta a helyén marad és jó az állaga is.

Jó minőség, jó ár-érték arány, nem is kell ennél több. A fültisztítással amúgy is csínnyán kell bánni, mert a fül érzékeny, csak finom mozdulatokkal lehet vele dolgozni és körkörös mozdulatokkal, nem befelé tuszkolva. Ezen kívül használom még körömfestéskor az esetleg bőrre került körömlakk eltávolítására, vagy szempillafestéskor ha a szemhéjamra festék kerül és maximálisan megbízható, nem esik le, nem szálazódik. Egy doboz nagyon-nagyon sokáig elég.

Olcsó, de nem túl minőségi. Igaz a kettő megvalósulására nem sok az esély.. :) Ami a pálcikát illeti: az szerencsére nem hajlik semmilyen irányba, de a kis vattapamacs a végén ide-oda csúszkál. Le éppen még nem jött, de ez szerintem a lassan, de biztosan elvnek köszönhettem... Már csak pár darab van belőle, de legközelebb messzire elkerülöm. A dobozát megtartom, mert az jó, és valami minőségibb vattával utántöltőm.

Történt velem a minap egy kis baleset :D
Az úgy volt, hogy kitaláltam, hogy feltuningolom az Essence matt ajakkrémemet egy kevés beleforgácsolt vörös rúzzsal. Előkaptam ezt a vattapálcát, és ennek a fejével gondoltam áttuszkolni a rúzsdarabkákat a szájfényes flakon szűk nyílásán.
Egyszer csak hopp, sikerült és az anyaggal együtt a vattás fej is szépen kikötött a matt ajakkrém mellé, én meg csak álltam, a kezemben az üres pálcikával :DDD
Nagyon örülök, hogy ezt a mutatványt a fülemben eddig nem hajtottam végre.

Történt velem a minap egy kis baleset :D
Nagyon örülök, hogy ezt a mutatványt a fülemben eddig nem hajtottam végre.

Én sajnos gyakran tapasztalom, hogy a kis vattagolyó lejön a pálcáról, általában akkor, ha a körömfestésnél kicsit jobban igénybe veszem.

Ezt vásárolom többnyire. A pálcika masszív, nem nyakladozik, a vatta nem jön le róla, az ára is jó.

Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)