Jafra Time Dynamics Defy Időstop Nappali Arckrém
Ár: | 17 000 Ft | Kategória: | Hidratáló krémek | |||
Kiszerelés: | 50 ml | Bőrtípus: | Normál | |||
Lelőhely: | tanácsadók | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet feltöltötte: malvada, Módosítva: 2017. május 10.
Ár: | 17 000 Ft | |
Lelőhely: | tanácsadók | |
Kategória: | Hidratáló krémek | |
Bőrtípus: | Normál | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Gazdag összetételű arckrém, amelynek fő célja a nappali bőröregedést okozó hatások megfékezése. Hatására a hajszál ráncok mennyisége csökken, a mimikai ráncok mélysége tompul. Az SPF15 fényvédő faktor minden típusú UV sugárzás ellen védelmet nyújt.
Az eddigi legjobb nappali arckrém, amit valaha kipróbáltam! Mindent hoz, amit várok tőle: hidratál, feszesít, van benne fényvédő, rendesen beszívódik, nem marad utána olajos réteg a bőrön, tehát smink alá is tökéletes. Nincs felesleges illatkavalkád, az összetevői is jók. Az ára az egyetlen bibi, ugyanis nem mindig tudok kiadni ennyit egy arckrémre. Úgyhogy folyamatosan keresem az olcsóbb megfelelőjét, egyenlőre sikertelenül.