Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Erzsi73
2020.04.03. 17:01
Alapozó és INCI mániás vagyok, vízhiányos bőrrel és bőrhibák nélkül, szóval nekem bőrkép egységesítés a cél és a hidratálás valamint az egészséges összetevők, így a termék nem maradhatott ki a gyűjteményemből. A fedése kb. egy színezett hidratálóé, de a finishe természetes mattos, nagyon elegáns. Könnyű a felvitele, kézzel is könnyen eloszlatható, és nagyon jó keverő termék, mattabb alapozók hígításához. Nekem a Satin szín van meg, ami kb, egy árnyalattal sötétebb a ELDW light 2N1 desert beige-nél, és megegyezik, a Jane Iredale Beyond matte 6-ossal, vagy Charlotte Tilbury Magic 4-essel. Ha kell még alapozó árnyalat példa a színkiválasztáshoz, írj rám nyugodtan, szívesen segítek. Nagyon kellemes könnyed textúrája van, de fedést nem szabad tőle várni, inkább bőrkép egységesítést.