Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Sminkek arcra
Púderek
Lelőhely: Marionnaud

Jeffree Star Cosmetics Magic Star Setting Powder

4.8
Hozzáadva 2019.08.14.by

Zsofi321

10 g

Lágy fókuszú fixáló púder, ami eltünteti a tökéletlenségeket. A smink fixálásához minden nappali tevékenységhez, a pórusok és finom ráncok eltüntetése mellett. Kiegészítő használathoz olajos bőrön, alkalmazd szükség szerint a nap során, egy kúpos púderecsettel. Tökéletes a smink fixálásához, baking technikához és kontúrozáshoz.

Elérhető árnyalatok: Translucent, Rose, Fair, Beige, Topaz, Banana, Caramel,Suede

$22-tól

2023.04.11. 15:18

Második Jeffree termékem és nagyon elégedett vagyok. Tetszik, hogy színezett és hogy visszazárható (így utazáshoz is tökéletes). Nagyon szépen fed és érdekes illata van, mintha cukorkás lenne. Kicsit erős, de meg lehet szokni.

2022.05.29. 07:24

Nagyon szépen fixál és nagyon kevés elég belőle, úgyhogy hosszú ideig ki fog tartani. Nincs flashback, ez is egy plusz pont úgyhogy fotózáskor is bátran használható. A csomagolása és az illata is csoda jó.

2022.01.31. 05:57

Translucent árnyalatban van meg, kíváncsiságból vettem meg. Az én bőrtipusomra nagyon passzol. Szuper jól fixál és nem ül bele a ráncokba, viszont nem kell túltolni, mert ha too much kerül fel belőle, picit kiemeli a pihéket az arcon. Bizonyos fényviszonyok mellett, közelről nézve;) Az illata fantasztikus, ha egyszer érezted, beleég az agyadba. Tényleg olyan "füstös vattacukor", ami nagyon-nagyon kellemes. Nekem jobban bejön, mint a halálra hypeolt Laura Mercier púder. Hasonlóan nagyon finom szemcsés, de ez a szem alatt sem ül bele a ráncokba, ha az ember lánya ésszel használja.

2020.01.02. 17:11

Nem rossz. Az illata nagyon kellemes, ilyen fustos-vattacukor illat (ez igy leirva nem a legfinomabb, de higyjetek el nagyon finom!) :D, nekem a `Fair` szinben van meg. Eleg sok van a termekben, pedig boven hasznaltam, es meg mindig olyan mintha kb tele lenne.Sajnos nekem extran zsirosodo borom van igy eddig egy pudert se talaltam ami mattitana tovabb, mint 3-4 ora egy nap. Hiaba gyonyoru a finish-e, az illata, o sem allta ki a probat. Talan kicsit kevesbe zsiros borueknek jo lenne, de engem sajnos egyaltalan nem mattitott le T zonaban. Szem alatt, baking-re viszont tokeletes.