Jessup Blend Ovális Ecsetkészlet
Ár: | 10 500 Ft | Kategória: | Ecsetek | |||
Kiszerelés: | Bőrtípus: | Minden | ||||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: foxinthebox, Módosítva: 2016. július 14.
Ár: | 10 500 Ft | |
Kiszerelés: | ||
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Ecsetek | |
Az ovális ecseteket az alapozó ecset és a szivacs ötvözetének is hívják. Többfunkciós satírozó ecsetek.
- kontúr és korrektor pontozó ecset
- kontúr és korrektor pontozó, satírozó ecset
- tuskihúzó, szemöldök, ceruza ecset
- szemfestő, szemöldök ecset
- szemfestő ecset
- nehezebben hozzáférhető területek satírozója
- highlighterező, alapozó, kontúrozó, pirosító, primer ecset
- pirosító, bronzosító, alapozó, primer ecset
- púderező, testfestő ecset
- nagy púderező testfestő ecset
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nagyon szeretem ezt a szettet is, könnyű velük dolgozni, szép a végeredmény, imádom az állagukat. Egyszerűen nem tudnék rájuk rosszat mondani.

Amióta megvan a 15-ös készletema Jessuptól azóta csak ezekhez nyúlok. Nagyon meg vagyok velük elégedve.
Ez a blend típus nagyon új volt számomra, az ára sem volt vészes.
Mivel a Make Up Plaza számomra hiteles leírást adott róla és nem titkolta, hogy műanyag a nyele, leírta az előnyét és a hátrányát, amit nagyon díjazok tőle, ezért megrendeltem. Pont olyan, mint amilyennek leírták. Sűrű és jól lehet vele satírozni. Nem hullik a szőre és szerintem nem is nyel el sok festéket, hanem szépen visszaadja. Mivel a 15-ös készletben ilyen sűrű ecset nem volt, így nagyon örülök, hogy ezzel kiegészítettem a szépségeimet.
Én úgy használom, mint a rövid kabuki ecseteket és nem a nyelét, hanem a fejét fogom. Sokkal szebben el tudom vele dolgozni a folyékony és a por alapozókat is a bőrömön.

Ez a blend típus nagyon új volt számomra, az ára sem volt vészes.