Jessup

Ár:   10 500 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: foxinthebox, Módosítva: 2016. július 14.

Ár:   10 500 Ft
Kiszerelés:
Lelőhely:   online
Kategória:   Ecsetek

Az ovális ecseteket az alapozó ecset és a szivacs ötvözetének is hívják. Többfunkciós satírozó ecsetek.

1. kontúr és korrektor pontozó ecset
  7. highlighterező, alapozó, kontúrozó, pirosító, primer ecset
  8. pirosító, bronzosító, alapozó, primer ecset
  9. púderező, testfestő ecset
  10. nagy púderező testfestő ecset

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Nancika

2016. augusztus 22.

Nagyon szeretem ezt a szettet is, könnyű velük dolgozni, szép a végeredmény, imádom az állagukat. Egyszerűen nem tudnék rájuk rosszat mondani.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 22.

kissadel98

2016. augusztus 9.

Amióta megvan a 15-ös készletema Jessuptól azóta csak ezekhez nyúlok. Nagyon meg vagyok velük elégedve.
Ez a blend típus nagyon új volt számomra, az ára sem volt vészes.
Mivel a Make Up Plaza számomra hiteles leírást adott róla és nem titkolta, hogy műanyag a nyele, leírta az előnyét és a hátrányát, amit nagyon díjazok tőle, ezért megrendeltem. Pont olyan, mint amilyennek leírták. Sűrű és jól lehet vele satírozni. Nem hullik a szőre és szerintem nem is nyel el sok festéket, hanem szépen visszaadja. Mivel a 15-ös készletben ilyen sűrű ecset nem volt, így nagyon örülök, hogy ezzel kiegészítettem a szépségeimet.
Én úgy használom, mint a rövid kabuki ecseteket és nem a nyelét, hanem a fejét fogom. Sokkal szebben el tudom vele dolgozni a folyékony és a por alapozókat is a bőrömön.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 9.

Ez a blend típus nagyon új volt számomra, az ára sem volt vészes.