NiDDA
Játszadozhatunk a színekkel anélkül, hogy károsítanánk a hajat. Tökéletes arra hogy felfrissítsék hajszínt. Könnyen felhasználható és biztonságos is. A készítmény nem tartalmaz ammóniát vagy oxidálószereket, könnyen használható és komplex multivitamin formulájával ápolja és hidratálja a hajat. Színezés után, haja élénkebb és ragyogóbb szinű lesz, amely 4-8 mosásig tart.
2024.07.03. 17:08
Hát.... fekete festett hajam van, és eléggé sok ősz hajszálam. Gondoltam teszek egy próbát, ennyi pénzért, feketét vettem persze, fent volt kb 35 percet. Annyit értem el vele, hogy a fürdőt kikentem vele, és utána nem bírtam kifésülni a hajamat. Nem jött be
2022.09.15. 11:21
Használtam már a krémes kapucsínó és a gyöngyszőke árnyalatot is.A krémes kapucsínó színe hasonló a csomagoláson lévő színhez,kicsit talán világosabb annál, szép sötétszőke lett tőle a hajam,ami pár hajmosás után kifakult.A gyöngyszőke szín egyáltalán nem hasonlít a csomagoláshoz,rosegoldos színe lett a szőkített hajamnak tőle.
2021.10.26. 18:44
A lilából jó pár tasakkal elhasználtam amikor még barna volt a hajam. Nem lett tőle teljesen lila, hanem napsütésben látszott a lilás csillogás, valamint adott neki egy egységes mély tónust.Majdnem derékig érő hajra kentem fel 2 tasakkal. A hatása heti 2 mosás mellett 3-4 hétig is kitartott.Balzsamot, kifésülő balzsamot, hajkrémet, hajolajat is használtam utána.Az ára több mint baráti 350-500 körül van a fodrászkellékesben, de volt, hogy DM- ben is láttam már.Otthoni használatra tökéletes.
Utoljára szerkesztve: 2021.04.11. 10:57 - 2020.08.15. 15:29
💎NUT BROWN💎 , keratin complex :Ősz hajszálak, lenőtt csúnya haj ellen kerestem valamit, nem volt kedvem festeni. Alapból barna hajamra kentem rá. Szépen befogta néhány ősz kivételével...nincs vöröses beütése, kicsit szárítja a hajat, de pakolás rendbe hozza. Nem lett szálkás a hajam. Kiváncsi vagyok meddig tart. ⏩Majd jövök vissza Updatelni.#2 mosást bírt ki.Update: Azóta van benne szőke melír a hajamban. A szőkét kicsit sem fogta be.
2019.06.10. 20:05
Vörös árnyalat: 1 órás fennhagyással, de befogta a sötétbarna hajam:) nem egyenletesen, de a sampon szerű felvitel miatt nem is csodálkozom, igazából a színt akartam kipróbálni, hogy passzol-e hozzám, így elérte a célját nálam:)
2019.05.01. 10:28
Olcsó és jól befogja őszülő hajamat.Persze nem úgy mint a festék.Nem roncsol,nekem 6 mosást birt ki.Veszek ha látok belőle.