Juvena

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Szérumok, Kezelések
Kiszerelés:   30 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Müller   Bőrprobléma:   Bőröregedés

A krémet feltöltötte: baobe, Módosítva: 2012. július 9.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   30 ml
Lelőhely:   Müller
Kategória:   Szérumok, Kezelések
Bőrprobléma:   Bőröregedés

A Juvena termékei a SkinNova bőrmegújító technológia révén lettek igazán elismertek az anti-age bőrápolók piacán. Tudósaink a jól bevált eljárást kiegészítették egy őssejtaktiváló fehérjével (Stem Cell Peptide), és megszületett új öregedés elleni fegyverünk, a SkinNova SC Technology. Az új arcszérum is ezen a technológián alapul, persze kiegészítve más, bőrmegújítást elősegítő fehérjékkel és a bőrsimító hatásáról ismert arginin nevű aminosavval.

A szérumot kézre álló pumpás üvegbe zárták, és elegáns, matt arany kupakot kapott. Visszafogott illata valószínűtlenül nőies, az állaga pedig a „pont jó” kategóriába tartozik: se nem túl folyós, se nem túl zselés. Reggel és este is célszerű használni.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Tiria

Dinart

Korcsoport: >54
2014. augusztus 31.

A Müllerben vettem, egy hete használom, és nem vettem észre semmit sajnos!
Imádom a szérumokat, és áldoznék, áldozom is rájuk, de ez sajnos -legnagyobb meglepetésemre,- semmit nem változtatott rajtam. Igaz, rendszeresen ápolom magam,és nem lepukkant a bőröm, így az egetrengető nagy "ilyen volt, ilyen lett" feeling elmarad, de azért valamit szeretnék érezni és látni ennyi pénzért.
Fura egyébként, hogy olyan, mintha semmit nem kentem volna fel.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2014. augusztus 31.

A Müllerben vettem, egy hete használom, és nem vettem észre semmit sajnos!
Fura egyébként, hogy olyan, mintha semmit nem kentem volna fel.

gabip

Bőrprobléma: Bőröregedés
2013. február 28.

Na ezt imádtam csak sajnos már nem találom sehol. Ha valaki tudja hol van írja meg!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. február 28.

Carolin

2012. augusztus 2.

Fergeteges találmány! Szinte újjá építi a bőrt. Egyszer nagyon leégtem a napon, ezt a szérumot kentem az arcomra és nem hámlott utána a bőröm.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. augusztus 2.

baobe

2012. július 8.

Nagyon jó kis szérum, én féláron vettem, de még így is elég húzós volt az ára. Nagyon keveset használok belőle, így azért sokáig kitart. Kellemes az illata is, s azonnal érezhető a hatása.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2012. július 8.