Kallos

Ár:   1285 Ft   Kategória:   Hajápolók
Kiszerelés:   150 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Kallos márkaboltok, fodrászkellékes   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: LunaFlor, Módosítva: 2019. január 15.

Kiszerelés:   150 ml
Lelőhely:   Kallos márkaboltok, fodrászkellékes
Kategória:   Hajápolók

A válogatott legfinomabb, természetes olajokat tartalmazó optimális formulájának köszönhetően a Lab35 Brillance Shine permet a tökéletes finish termék, mely ragyogó fényt és selymességet ad a fakó, élettelen hajnak. Ez a könnyű textúrájú permet csodásan egészséges ragyogást kölcsönöz, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Védőpajzsot biztosít a káros környezeti hatások ellen, csökkenti a statikusságot. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag aktív argánolaj, avokádóolaj, kókuszolaj, napraforgóolaj, lenolaj, makadámia olaj és olívaolaj tartalma erősíti és megújítja a haj szerkezetét, tökéletes rugalmasságot és vitalitást biztosít.

Tiria

tothbernadett

2023. május 18.

Hajolaj spray formában, szerintem szuper ötlet! Sajnos fényt nem ad a hajamnak, de ápolja, könnyebben kifésülhetővé teszi.
Nagyon csínján kell vele bánni, különben olyan lesz a hajad, mintha csatak zsíros lenne.
Nekem nem jön be az illata...

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. május 18.

Nekem nem jön be az illata...

Suzucchi

Bőrtípus:  -
2022. május 29.

Alapvetően nincs vele nagy problémám, de azt sem mondhatnám, hogy kifejezetten bevált volna. Ha közvetlen a hajamra fújom, akkor nagyon lehúzza, viszont hidratálni nem hidratál eléggé.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. május 29.

Kittikonte

Bőrtípus:  -
2022. május 15.

2 hete vettem meg próbaképp. Mint eddig minden Kallos termék, ez is bevált! Imádom az illatát! Az ára verhetetlen és még egy jó pár hétig tuti elég lesz! Festett sötétbarna hajam van,ragyog mint ami frissen van festve!

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. május 15.

Liliana345

2022. április 11.

A vékonyszálú, egészséges hajam szereti a szilikont, úgyhogy kifejezetten szép incije van számomra. Nagggyon tömény édes illata van, és sosem fog elfogyni, olyan kevés kell belőle... A szőke hajamnak nagyon szép fényt ad, de tényleg óvatosan kell adagolni és várni kell keveset, amíg beszívódik. Abszolút nem pénzkidobás, ráadásul nem is eget verő az ára sem. :) Megkockáztatom, hogy fényesebb ettől, mint a KM Young again hajolajától.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2022. április 11.

MiuMiu99

2021. március 13.

Legeslegjobb!
Ha csak egy terméket tarthatnék meg a Kallos-tól, biztosan őt választanám.
Gyönyörűvé teszi a hajamat, szó szerint eltünteti a töredezett végeket. A legkócosabb hajat is könnyen ki lehet fésülni vele. A parfümöm kívül felesleges összetevő nincs is benne, csupa hasznos, a hajra jótékony hatással lévő, tápláló összetevővel van ellátva.
Nem szabad vele túlzásba esni, mert akkor zsíros hatást kelthet, én például úgy szoktam csinálni, hogy messziről fújok párat a hajamra, illetve a tenyerembe is, majd ezt oszlatom el a hajhosszon.
Előfordulhat, hogy várni kell egy kicsit, hogy beszívódjon, ha kicsit sokat kentünk valahova, de ezután tökéletes lesz a végeredmény.
Bár a Kallos kicsit drágább termékcsaládjába tartozik, így is nagyon-nagyon megéri az árát, sokáig elég, és eszméletlen teljesítményt nyújt.
Az egyetlen problémát az édes illata okozhatja, ami egyesek számára kissé erős és tolakodó lehet, de én szeretem, a hajon körülbelül két napig lehet érezni.
Ha lehetne, hat csillagot adnék neki, hiszen még cruelty-free is, mint a Kallos összes terméke, valamint magyar márka.
Ennél jobb nem történhet a hajatokkal, adjatok neki egy esélyt! 💯

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2021. március 13.

Legeslegjobb!
Ha csak egy terméket tarthatnék meg a Kallos-tól, biztosan őt választanám.
Ennél jobb nem történhet a hajatokkal, adjatok neki egy esélyt! 💯

NovaWinter

2021. január 15.

Fényt ad a hajnak, nem zsírosította a hajamat, illata kicsit erős elsőre de hamar enyhül :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 15.

bleauwsy

Korcsoport:  -
2020. december 25.

Mennyiségre kicsit kevesebb mint egy gliss kur, de az összetevőivel simán behozza ezt. Nagyon tetszik ez a rengeteg olaj és szilikon keveréke, semmi egyéb felesleg. Pont ilyen olajos termékre vágytam, a fújkálós verzió pedig külön öröm. Nem nehezít, nem zsírosít és gyönyörű csillogást ad. Fakó hajszínem újra életre kelt! Ez az ami tényleg teszi is a dolgát a csillogással! Engem garantáltan megnyertek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2020. december 25.

Yeticica

Bőrprobléma: Bőröregedés
2020. december 3.

Yeticica, aki vagyok, kb 25 éve szőke vagyok 😁
Meg előtte is az voltam kicsiként, aztán be-egérszínűsödött a hajam.
Pár éve már DIY ombre vagyok, kb 6-7-es alappal és egyre vilagosodó végekkel. Viszont határozottan rám tör a vágy időről időre, hogy full szőke legyek. Ilyenkor nekiesek a fejemnek 12-es oxival, nem is egyszer ugye, és hát nem tapsikol a hajam örömében.
Na ilyenkor veszem elő a gliss kur olajos sprayt, (amit most lecserelek lab35-re, s ha bevalik, marad), illetve ezt a hajfenysprayt. Naponta fujom , amikor csak kell, este a nedvesebb termeket, napközben őt. Fantasztikus a hatása! Jó sok szilikon van benne, de hát az zárja le a külső felszínt, így engem nem zavar. A fodrászom szerint teljesen jó állapotban van a hajam!
Az illata kissé tolakodó, de elnézem neki.
Bosszús szoktam lenni, amikor felvasaroljatok előlem a N...-on! 😁😉

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2020. december 3.

Yeticica, aki vagyok, kb 25 éve szőke vagyok 😁
Meg előtte is az voltam kicsiként, aztán be-egérszínűsödött a hajam.
Az illata kissé tolakodó, de elnézem neki.
Bosszús szoktam lenni, amikor felvasaroljatok előlem a N...-on! 😁😉

Angelique

2020. október 31.

Összességében szeretem ezt a hajfény sprayt, mivel puhítja az amúgy nagyon sűrű, alapjáraton göndör és emellett száraz, vastagszálú hajamat. Számomra az illata sem kellemetlen meg nem is érződik sokáig a hajon. Minden nap használom, mivel reggelre újra oroszlánsörény van a fejemen és emiatt elég gyorsan is fogy. Az ára szerencsére (még) korrekt.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. október 31.

Vicus

2020. október 1.

Furcsa, erős illata van, nekem nem tetszik. Híg olajos állaga van, hajvégeket jól ápolja, de száraz hajra nem megfelelő, egyáltalán nem puhít vagy hidratál, csak csúszkál a száraz hajon. Kevés kell belőle, így sajnos sokáig fog tartani, többször nem fogom megvenni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. október 1.

Antioxidánsok: Linum Usitatissimum (Flax) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Olea Europaea (Olive) Oil
Hidratálók: Cyclomethicone, Persea Gratissima (Avocado) Oil

Folyékony állagú, könnyen kenhető szilikon. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad. Folyékony, vízszerű állaga miatt gyakran használják  sűrűbb, nehezen kenhető szilikonokkal (pl. dimethicone) együtt. Gyakori összetevő arc- és hajápoló termékekben.

Mesterséges bőrpuhító (emollient) és bőrkondícionáló szer. Sűrűség szabályozó funkciója is van.

Az egyik leggyakrabban használt szilikon. A többi szilikonhoz hasonlóan bársonyos, selymes érzetet hagy a bőrön. A cyclomethicone un. módosítatlan szilikon viszonylag nagy molekulamérettel, így a bőrbe nem  szívódik fel, viszont segíti a bőr felső rétegébe juttatni a hatóanyagokat. Gyorsan elpárolog. Bőrápoló és hajápoló termékekben egyaránt használt. Részletesebb információ itt.

napraforgó magjából nyert olaj, melynek fő összetevői a bőr számára fontos omega zsírsavak (linolsav és olajsav). Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy több tanulmány is arra jutott, hogy a napraforgó olaj egy olcsó, hatékony és a fejlődő országok számára is elérhető emollient anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében.

Kókuszolaj, melyet emolliens anyagként használnak a kozmetikumokban. Többnyire telített zsírsavakat tartalmaz, közülük is a legfontosabb zsírsava a laurinsav, melyből kb. 50%-nyit tartalmaz. Viszonylag magas a komedogén indexe (5-ből 4-es), így a pattanásokra hajlamos bőrűeknek érdemes kerülni, annak ellenére, hogy a benne levő laurinsav egyébként hasznos összetevő lehet a pattanásokat okozó baktériumok elleni harcban. Gyulladáscsökkentő és a bőr barrier funkcióját támogató hatása miatt jó hatással lehet viszont a száraz, sérült bőrre (forrás), az enyhe vagy közepesen súlyos atópiás dermatitis kezelésében például előnyösebb hatást mutatott, mint az ásványi olaj (forrás) illetve a Labmuffin kémikusa szerint hajra is az egyik legjobb természetes olaj, mivel szerkezetének köszönhetően jobban behatol a hajszálakba, mint a legtöbb más olaj így képes megelőzni a haj károsodását fésülés során.

Len mag olaj. Paula Begoun szerint a lenmagnak és a lenolajnak antioxidáns hatása is van és a magok omega-6 zsírsavnak is gazdag forrásai.

Avokádóolaj. Vitaminokban és zsírsavakban gazdag (70%-a olajsav) természetes olaj, mely könnyen a bőrbe szívódik, kiváló emolliens és hidratáló anyag a száraz, érett bőr számára. Ekcémás és atópiás bőr számára is kiváló összetevő, mely hatásos a szárazság és viszketés enyhítésében. Antioxidáns tulajdonsága is van.

Argán olaj. Más növényi olajokhoz hasonlóan számos a bőr számára hasznos anyag forrása: lipidek, zsírsavak és antioxidánsok (E vitamin, ferulic sav) is találhatók benne. Az egyik legjobb növényi olajként van számon tartva, E vitamin tartalma állítólag 3-szorosa az olíva olajénak.  A benne lévő omega-6 és  omega-9 zsírsavaknak gyulladáscsökkentő és hidratáló hatása van, valamint segítenek a bőr rugalmasságának fenntartásában. További info itt.

A makadámia fa terméséből előállított olaj. Kiváló hidratáló, védi a hajat és a bőrt. Magas arányban tartalmaz esszenciális zsírsavakat (olein sav, palmitolein sav), ezért kiváló helyettesítője állati olajoknak.  Hasonlít az emberi bőr faggyú szerkezetéhez. Viszonylag stabil olaj. Elsősorban nehezebb krémekhez és a száraz bőr számára ideális összetevő. (Forrás: Wikipédia)

Olívaolaj. Kiváló természetes emolliens és hidratáló összetevő a száraz bőrre. Számos, a bőr számára hasznos anyag forrása: polifenolok (antioxidáns), squalane, zsírsavak (elsősorban olajsav, melyből akár 55-83%-ot is tartalmazhat) és E-vitamin is található benne. Néhány állatokon végzett kísérlet arra is utal, hogy védi a bőrt az UVB-sugárzás okozta károktól. A squalene egyik legjobb növényi forrása.

Rozmaring levelének a kivonata. Lásd rozmaring.