ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Hamarosan megújul a KrémMánia! Mindenképp ellenőrizd, hogy a regisztrált e-mail címed helyes-e! Ha nem, frissítsd a profilodban!

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract

Funkciók:

Illatanyag

Kockázat:

(alacsony)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Rozmaring levelének a kivonata. A kozmetikumokban illatanyagként, tonizáló, frissítő és fertőtlenítő hatású összetevőként használatos. A rozmaring kivonának fő hatóanyaga a rozmaringsav, amely erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik, és nem vagy csak nagyon kevés potenciálisan irritáló hatású illóolaj komponenset tartalmaz (forrás). Az összetevő segítheti a termékekben a hagyományos tartósítószerek mérsékeltebb használatát.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.