Kaviczky Peloid Maszk Arcra Hévizi Iszap
Ár: | 6625 Ft | Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |||
Kiszerelés: | 500 ml | Bőrtípus: | Kombinált | |||
Lelőhely: | kozmetika, online | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet feltöltötte: Keti, az összetevőket feltöltötte: rjudit, Módosítva: 2019. május 17.
Kiszerelés: | 500 ml | |
Lelőhely: | kozmetika, online | |
Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |
Bőrtípus: | Kombinált | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Hatóanyaga a világon egyedülálló Hévíz huminsavban gazdag iszap őrleménye, mely természetes regeneráló, méregtelenítő, ránctalanító tulajdonságú. Jelentős mennyiségben tartalmaz létfontosságú ásványi anyagokat (Cu, Zn, Ca, Mg, P), melyek biztosítják a sejtek közötti folyamatok zavartalan működését. Nagy mennyiségben kalciumot tartalmazó diatóma föld (természetes fosszilis maradványok örleménye) katalizálja az enzim reakciókat.
Hatóanyagok: Diatómea föld, Hévizi iszap örlemény, Calcium-sulfát, Algin
A lányomnál használja a kozmetikusunk, a gyulladt, pattanásos (kamasz) bőrét tökéletesen megnyugtatja egy fárasztó, tisztító kezelés után.
Tinédzser kezelésekre mindig ezt ajánlja a kozmetikusunk, ő hozzá rengeteg fiatal lány és fiú jár pusztán emiatt!

Az eddigi általam kipróbált arc maszk,ami tisztítja ,táplálja,felfrissíti,puhábbá varázsolja és fiatalítja minden nő bőrét.Csak ajánlani tudom :-)

Nagyon szuper! Csak dícsérni tudom, mint az összes Kaviczky terméket. Nekem a kozmetikusom szokta a kezelés végén feltenni ezt maszként és csodálatosan simává teszi az arcomat! Csodaszer!

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Kovaföld. Komplex alumínium-szilikát keverék, amely több féle ásványi nyomelemet tartalmaz. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint dörzsszemcseként, porok szóró- és nedvszívó képességét növelő hatású, csomósodásgátló, és kozmetikumok átlátszóságát és áttetszőségét csökkentő összetevőként használatos. Erős nedvszívó hatással bír, ezért gyakori összetevője különféle arcmaszkoknak.
Kalcium-szulfát, melynek a fő forrása a Wikipédia adatai szerint a természetben megtalálható gipsz és evaporit, de a kalcium-szulfát számos egyéb kémiai eljárás melléktermékeként is keletkezik. Átlátszatlanná tevő, összecsomósodást megakadályozó, sűrítő segédanyagként használt a kozmetikumokban, és a többi agyaghoz hasonlóan remek zsírfelszívó, és hasznos összetevő olajos, pattanásos bőrre. Leggyakrabban különféle arcpakolásokban találkozhatunk vele.
Algin, vagy alginsav. Az alginsav bizonyos barna algák sejtfalának alkotórésze. Ez a hosszú láncú, D-mannuronsavból és L-guluronsavból álló, vízoldható szénhidrát gélesítő, viszkozitásnövelő a kozmetikumokban.