ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Calcium Sulfate

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Kalcium-szulfát, melynek a fő forrása a Wikipédia adatai szerint a természetben megtalálható gipsz és evaporit, de a kalcium-szulfát számos egyéb kémiai eljárás melléktermékeként is keletkezik. Átlátszatlanná tevő, összecsomósodást megakadályozó, sűrítő segédanyagként használt a kozmetikumokban, és a többi agyaghoz hasonlóan remek zsírfelszívó, és hasznos összetevő olajos, pattanásos bőrre. Leggyakrabban különféle arcpakolásokban találkozhatunk vele.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.