Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
siss
Szilikonmentes sampon gyorsan zsírosodó hajra aktív szénnel és bio citromfűvel. Eltávolítja a maradványokat, felfrissíti a fejbőrt.
2022.04.13. 21:07
Picit tényleg lapítja a hajat, ez engem is zavart. Kellemes illata van, viszonylag jól is habzik, a zsírosodáson is segített valamennyit, heti 3 helyett így már csak 2x kell hajat mosnom. Egyelőre próbálkozok más samponokkal, amik nem veszik el a hajam tartását ennyire, de lehet majd visszatérek ehhez ha nem lesz jobb.
2021.06.11. 18:22
Párom kedvenc samponja, zsíros hajra és hámló fejbőrre kezdte el használni. A zsírosodást is kitolja kicsit, a hámlást elmulasztotta. Finom citrusos illata van és jól habzik.
2021.03.28. 14:45
Csikorgósra tisztítja a hajat, ami teljesen lelapul. Másnapra zsírban tocsog. Próbáltuk "mixelni" más termékekkel, de teljes kudarc. Az illata nagyon jó, emiatt kap kettest.
2020.04.24. 07:16
Kb. a flakon feléig teljesen szokásos színű sampon jött ki, majd előkerült a fekete része😂 Egyébként szárazsamponnal kiegészítve 5 napot is kibír a hajam szóval bejött. Annyi, hogy picit nehezebben habzik fel, mint az SLS tartalmú samponok, de hát mindennek megvan az előnye és hátránya is. Az illata tetszik, friss érzetet hagy a fejbőrön használata után. Csak azért nem csodaszer, mert nehezen habzik fel, én pedig imádom a habos dolgokat. Lehet egyszer újra fogom vásárolni
2019.12.13. 13:20
Hajmosó szappannal próbálkoztam 2 hónapot, de sehogysem volt jó, szárítás után azonnal zsíros volt a hajam, hiába ecetes öblítettem több felé töménységgel. Ma vettem meg ezt a sampont, mert sls mentes. A szappan után megváltás 😃 majd 3 nap után kíváncsi leszek milyen
2019.07.12. 10:08
SLS mentes sampont kerestem gyorsan zsírosodó hajra. Nem csinál csodát a hajammal, de nem rossz termék. Nagyon kellemes illata van és szépen habzik, a többi SLS-mentes samponhoz képest kicsit könnyebben ki tudom mosni a hajamból.