ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Levulinic Acid

Funkciók:

Illatanyag

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Levulinsav. Természetes eredetű szerves sav, amit édeskés illata miatt elsősorban illatanyagként használnak a kozmetikumokban. E szerint a kutatás szerint az összetevő antimikróbális hatással is rendelkezik, vagyis a termékek eltarthatóságának az idejét növeli, kiváltképp alkohollal kiegészülve. Gyakori összetevője a mesterséges tartósítószerektől mentes natúrkozmetikumoknak.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.