Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Anheszenamon
A selymes állagú arcpirosító púder lágy rózsás színt kölcsönös az orcáknak. Fényvisszaverő pigmentjei ragyogóvá teszik a bőrt és kiegyenlítik egyenetlenségeit.
2 árnyalatban kapható
2020.03.10. 14:51
Én az aranyos csomagolás végett vettem meg .- ám nem igen tartós .-rózsaszines árnyalata van , -erősen pigmentált .
2020.02.08. 11:29
A rózsaszines árnyalatot "örököltem" a fiatalságtól. 1. Nagyon pigmentált az elején, könnyű túlzásba esni vele (a puffnival gyakorlatilag garantált a bohócpofi)2. Cserébe pillanatokon belül eltűnik, felszivódik.Ecsettel, óvatosan elhasználom, de nem a szivem csücske.
2019.10.18. 06:34
A 020-as árnyalat van meg. Kellemes, üde rózsaszín. Nem használtam még ilyen kialakítású pirosítót. Szkeptikus voltam az elején,hogy azzal az aplikátorral hogyan fogom elkerülni, hogy bohócnak nézzek ki :D De sikerült, persze óvatosan kell vele bánni, ugyanis nagyon pigmentált. Ecsettel is nagyszerűen működik. Szuper kis termék.
2019.07.23. 21:50
Szerintem ezért az árért szuper. Nem volt még ilyen praktikus pirosítóm, értem ez alatt a “beépített” szivacsot a kupakba. 2féle szín: üde rózsaszín és a természetesebb barnás árnyalat.
2019.07.02. 18:21
Nem tudom megindokolni, hogy miért vettem meg a nagy halom pirosítóm mellé. A 020-as színt választottam, ami egy szép, üde rózsaszín. Tartóssága szerintem nem a legjobb, rólam hamar lekopik. Finishe matt, elég pigmentált, könnyű vele túlzásba esni.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.