Sminkek arcra

3.8
Hozzáadva 2021.01.04.by

vkata96

3,5 g

A Baby Skin arcpúder fényvisszaverő pigmentekkel optikai szűrőként viselkedik a bőrön és egyenletes kinézetűvé teszi a bőrt. Különösen finom púderes formulája kellemes illatú és enyhén matt hatást kölcsönöz a bőrnek. A bájos púderpamacsnak köszönhetően könnyedén felvihető és eloszlatható a bőrön.

2020.01.11. 20:08

én nagyon szerettem, jól tartotta a sminket és szépen elterült az arcomon, nem volt poros, feltűnően lepúderezett a fejem de ez a kiszerelés... kevés és kicsi is a legtöbb púderecsethez:(

2019.11.29. 19:50

399 forintért vettem. Nekem nem vált be sajnos.. Nagyon szemcsés, lisztes hatású lesz a sminkem tőle és nem fed elég szépén. Egy jó púder egységesíti az arcbőrt és picit takar szerintem. Van ilyenem a Catrice márkától, de ezt nem bírtam a Dm-ben hagyni. Sajnos csak 2 csillagot adok rá mert tényleg nagyon kis cuki, de nekem egy nagy nem!

2019.11.19. 03:40

Édes cuki kis csomagolás nagyon finom illattal. Nagyon jó kis púder szép a végeredmény. A pamacsot nem használom, de azzal együtt tárolom mert az is nagyon cuki. A mérete nekek tetszik, mert belefér a neszeszerembe így mindig velem lehet. És mikor előveszem a munkahelyemen valamelyik kolegina mindig felsikít, hogy milyen kiscukiii :)

2019.10.18. 06:30

Kellemes illatú púder. Szem alatti fixálásra használom, nekem nagyon bevált. Egyetlen baj vele, hogy kicsi a kiszerelés. Kárpótol a csomagolás ami atom cukira sikeredett. :D (A hozzá tartozó "pamacs"-nak nem sok hasznát lehet venni -_- )

2019.08.12. 17:54

Akartam valami fixáló púdert, és ezzel a márkával egy idő óta szemeztem a dm-ben... aztán megláttam ezt a kis cukorfalatot és haza kellett vinnem. A világosabb nagyon passzol hozzám színben, jól viselkedik a különböző krémes/folyékony kencéimmel (Revolution alapozó, Pupa BB krém, Maybelline Fit me! korrektor). Az illata közepesen erős, amikor felviszem a pamaccsal, nem érzem, csak ha direkt beleszagolok a tégelybe. Nagyon szépen mattít. Amiatt nem kap csak max pontot, mert azért eltűnik a nap végére a smink fixálóm ellenére is, és a pamacs már picit morzsálódik - de még ez utóbbi is tündéri. :) Ha ez tönkremenne, akkor ecsettel is fel tudom vinni a púdert vékonyabb rétegben (tesztelve).

2019.07.11. 17:40

Elég jó fedésű púder ami ténylegesen mattít,az illata pocit erős de nem zavaró,egy idő után nem érezni. A csomagolás pedig eszméletlen cuki. Alapjàraton nem rossz termék.