Szappanok

1 vélemény
Hozzáadva 2014.09.02.by

Leelan

80 g

Egy igazi gyógyszappan, mely egyesíti magában a szappan és a só gyógyító erejét. Különlegessége a készítése során felhasznált rengeteg ásványi anyagot rejtő parajdi sóban rejlik. Szabályozhatja a bőr faggyútermelését az elhalt felhámot gyengéden eltávolítja és selymes, üde, jól lélegző bőrt hagy maga után. A parajdi só antibakteriális, gyulladáscsökkentő, és elindíthatja a bőr öngyógyító folyamatait.  A sószappanban található tengeri só feltölti a bőrt a nélkülözhetetlen ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. A szappanban lévő illóolaj szintén gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatású. Frissességet idéző illata a citrom illóolajnak köszönhető.

2018.03.21. 13:37

A véleményem a márka minden általam próbált szappanára vonatkozik: ilyen olcsón ennyire jó szappanokhoz máshol még nem jutottam hozzá. Eddig a natúr, a parajdi sós, a kamillás, a körömvirágos és a kávés verziót használtam, mindegyik nagyon jó hatással volt a kombinált bőrömre. Túl nagy különbség szerintem nincs a szappanok hatása között, nekem mindegyik maximálisan bevált!!! Az egyetlen problémám az, hogy nehéz hozzá jutni ezekhez a termékekhez. Eddig két helyen találtam: egy hobbiboltban és egy kis élelmiszerboltban, drogériákban még nem.