ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Hydrogenated Coconut Oil

Funkciók:

Emolliens

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Kókuszolaj egy kicsit módosított változata (a kókuszolajhoz egy kémiai folyamat révén hidrogént adnak, így megnövekszik az olvadáspontja, valamint a benne lévő telítetlen zsírok telített zsírokká alakulnak). A kozmetikumokban a kókuszolaj és származékai bőrpuhító (emollient) anyagként használtak.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.