Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil
Ár: | 5700 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 150 ml | Bőrtípus: | Száraz | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Ljudmilla, Módosítva: 2015. április 20.
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Bőrtípus: | Száraz | |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
- Könnyen lemosható.
- Mélyen tisztítja a pórusokat, hatékonyan eltávolatja a sminket.
- Olyan természetes növényi olajakat tartalmaz, melyek szabályozzák a bőr faggyútermelést, valamit antioxidánsban és vitamonokban is gazdagok.
Caprylic/Capric Triglyceride
Polysorbate 20
ti I eu
Parfum/Fragrance
i
Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
Carapa Guaianensis Seed Oil
Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil
VÁSÁROLD MEG
Szeretem nagyon ezt a lemosót. Finom az illata és nem hagy maga után zsíros érzetet. Az alapozót és más olajos dolgokat (hidratáló/fényvédő/stb.) szépen lemossa, viszont a vízálló kencékkel nehezebben bánik el. Állatkísérlet mentes, könnyen beszerezhető (pl.Notino-n), nem okozott nálam pattanásokat, nem csípi a szemem és igazából jól teszi a dolgát.

Egynek elmegy, viszont nem távolítja el olyan jól a vízálló spirált mint például a Kose Cosmeport vagy a Biore olaja, amik 2x olcsóbbak is ráadásul. Sokkal többet kell súroljam a pilláim, hogy leoldódjon a feketeség, és még másnap reggel is szoktam találni elkenődéseket a lenti pillasorom alatt, biztos a fennmaradt, le nem oldódott festék miatt, ami a pilláimon maradt.
Újra nem venném meg, kb. egy szinten van az 2000 forintos Niveás lemosó olajjal.

Nagyon jò olajos lemosò, simán lehozza a vízállò spirált is anélkül, hogy vattakoronggal kellene nyúzni a szemkörnyékem. Biztos, hogy csak ezt fogom újra venni, ennyit egyik olajos lemosòm sem tudott.

Én már a második üveggel használom belőle. Más olajat nem használtam és bár zsíros bőröm van, nincs vele gondom. Valóban langyos vagy meleg (nem forró) vízzel kell lemosni, a hideg víz nem hozza le, de ezt asszem vagy a Wishtrend említi, vagy a csomagoláson írják. Sokáig kitart, pedig én néha dekoltázsra is használom.

Az első olajos lemosóm, és jól végzi a dolgát, a sminket gyorsan lebontja, én double cleansing első lépéseként használom. Önmagában nem is lenne jó, mert nem lehet vízzel maradéktalanul eltávolítani. Ami miatt még sem szerettem meg, hogy hosszútávú használata mellett eléggé zsírosodott tőle a bőröm, úgyhogy kombinált/zsíros bőrre nem ajánlom.

Három mintát próbáltam belőle, amelyek több alkalomra elegendőek voltak, de az utolsó tasaknál már vártam, hogy kipréseljem belőle a maradékot. Örülök, hogy nem rögtön a teljes kiszereléssel indítottam - imádom az olajos lemosókat, de ez valósággal rátapadt az arcomra és már cicamosdást rendeztem, de nem_jött_le. Oké, úgyis double cleansinget alkalmazok már jó ideje, és a géles lemosóval már el lehet távolítani, de ez engem nagyon zavar, egyik korábbi olajos lemosómmal se kellett ennyire kínlódni.

Az eddig próbált olajos arclemosókkal ellentétben, ez a lemosó egy elég kellemetlen olajos réteget hagy a bőrömön (és a szememen), pedig nem szeretem a csikorgóan tiszta érzést, de ez még nekem is sok volt. Nem is tudtam rávenni magam, hogy elhasználjam az egész tubust. Nem ajánlom.

Könnyű állagú, viszonylag könnyen lemosható, és jól is tisztít, viszont van egy kis illata, ami nem zavaró ugyan, de minek a parfüm egy olajos lemosóba. A sminket nagyrészt eltávolítja, a szempillaspirállal viszont nem tud teljesen elbánni. A szemem kevésbé irritálta, mint a legtöbb lemosó, de eltelt pár perc, mire elmúlt a "homály". Annak lehet jó, aki nem extra érzékeny. Ár-érték arányban egyáltalán nem jó sajnos, ennyiért 300 ml-t adnak a kedvenc mindenmentes koreai olajos lemosómból.

Szerencsére csak mintám van belőle. Alig lehetett lemosni, borzalmas olajos réteget hagyott maga után.

Nagyon kellemes,könnyű,folyékony állagú,könnyen lemosható,kedvelem!!

Nagyon kellemes,könnyű,folyékony állagú,könnyen lemosható,kedvelem!!

Antioxidánsok: Tocopheryl AcetateVitaminok: Tocopheryl Acetate
Emolliensek: Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Isononyl Isononanoate, Isopropyl Myristate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
Emulgeálószerek: PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Polysorbate 20
Tisztítószerek: PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 20
Illatanyagok: Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Parfum/Fragrance
Kókuszolaj származék. Bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló és sűrítő hatású. Nem zsíros, könnyen kenhető, gyorsan a bőrbe szívódó anyag.
Bőrpuhító (emollient) anyag, ami puha és sima érzetet hagy maga után a bőrön. A krémet könnyen kenhetővé teszi. További info itt.
Bőrpuhító, emollient anyag, amely selymes érzetet hagy maga után a bőrön. Paula Begoun szerint észter (egy alkohol és egy sav reakciójából víz kilépésével keletkező vegyület) féle, mely természetesen a kakaóban és a levendulaolajban található meg.
Vízben és alkoholban egyaránt oldódó, glicerinből és kókuszolajból előállított PEG vegyület. Elsősorban emulgeálószerként és felületaktív anyagként használt (surfactant) , de némi hidratáló, bőrpuhító tulajdonsága is van. Elsősorban lemosókban használt összetevő.
Mesterséges olaj, amit bőrpuhító (emollient), sűrítő, és sikosító (a krémet könnyebben kenhetővé tevő) anyagént használnak. A zsíros bőrűeknek és pattanásokra hajlamosaknak érdemes kerülni, mert komedogén (pattanásokat okozó) és pórus elzáró összetevőnek számít. További információ a truthinagingen.
Szójababolaj, melyet bőrpuhító (emollient), bőrkondícionáló anyagként használnak a kozmetikumokban.
A szezám magjából kivont olaj. Illatmentes, növényi eredetű olaj, melyet a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint szagokat semlegesítő, bőrpuhító, haj-és bőrkondícionáló tulajdonsága miatt használnak a kozmetikumokban. Az összetevővel leggyakrabban testápoló termékekben és rúzsokban találkozhatunk.
A fekete ribiszke magjának az olaja. Bőrpuhító (emollient) anyagként használnak a kozmetikumokban. Gazdag forrása a gamma- és az alfa-linolénsavaknak, melyek segítenek helyreállítani a bőr védőgátját, megakadályozzák a bőr kiszáradását és gyulldáscsökkentő hatásúak.
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Emulgeálószer, felületaktív anyag.
Enyhén sárgás színű, természetes zsír, melyet az Afrikában honos sheafából vonnak ki. Édeskés illatú, puha, krémes vagy kemény állagú is lehet. A kozmetikumokban kiváló bőrpuhító (emollient) összetevő és antioxidánsok (A-, E- és F-vitamin) gazdag forrása. A sheavaj ehető is, a kakaóvaj helyettesítőjeként néhány csokoládéban is megtalálható. Remek összetevő száraz, érzékeny bőr ápolására.